31.7.2013

Toiveita?


Ajattelin uudistaa hieman blogini ilmettä. Onko toiveita ulkoasun, kuvien, aiheiden tai muun suhteen? Sana on vapaa :-)

Ps. Nämä ihanat vadelmat on poimittu omin pikku kätösin Lammilta, niin herkullisia ja niin kauniita :-)

9 kommenttia:

 1. No hitsi, oisit meiltäki samalla käyny noukkimassa vatut. ;) Linnuille ne menee, valitettavasti. Ei meillä kukaan jaksa niitä kerätä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi31/7/13

  Hei, itsekin viisikymppisenä olisi mukava lukea ja näkeäkin sinisiä ajatuksia, päiväunia, erotiikkaa ja miksei ihan seksistäkin. Kiitokset ja terveiset

  VastaaPoista
 3. Miracle:

  No voih, ensi vuonna sitten :-)! Tunnustan etten kylläkään ole ns. himopoimija, mutta olin kyläilemässä siinä kirkon kupeessa ja nuo kauniit vadelmat olivat juuri parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:

  Kiitos kommentistasi. Blogini kuitenkin keskittyy akselille kynnet-kauneus-tyyli ja tuunaus, joten toivomasi aiheet jäävät nyt ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 5. Kynsien perushuollosta ja välineistä jotain. Muukin tuunaus kiinnostaa ;) Toivoo nimimerkki "mustikkametsästä ja kasvimaalta terveisiä"

  VastaaPoista
 6. Hei Tiina! Kiitos terveisistä ja kiva kuulla sinusta :-) Toiveet talletettu ja mietintämyssyssä. Mitä pidit sinisestä sokerilakkauksesta, liian rajua ;-)?

  http://funkyandfifty.blogspot.fi/2013/08/hohtavaa-sokeria-kynsilla-lovely-sugar.html


  VastaaPoista
 7. Uus lookkihan on tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 8. Jipii, kiitos! Oletkin ensimmäinen joka huomasi pikku uudistukset..banneria täytyy vielä varmaan rukata, l.siirtää oikealla olevaa tekstiä vasempaan. Oma bannerisi muuten ihan supersuper hieno!

  VastaaPoista