3.7.2013

Beauty Brands Co -myymälä Kampissa

Terveiset uudesta Beauty Brands Co. -kynsilakkapuodista Helsingissä. Kävin sen pikaisesti katsastamassa ja pakko sanoa että hississä hymyilytti kun ko. kerroksen kohdalla luki Nuoriso ;-). Kiva pikku puoti Kampin keskuksen viidennessä kerroksessa, esillä Golden Rosea, Flormaria, Jolly Jewelsejä ja vähän muitakin samalta maahantuojalta. Tarkemmin ajatellen olihan siellä meikkejäkin, mutta kynsilakkahulluna katseeni toiminee valikoivasti ;-)

Myymälä on pikkuruinen ja hinnat samaa kuin esim. Seppälässä, mutta valikoima aavistuksen suurempi ja myyjätär oikein ystävällinen. Kamera unohtui kotiin, joten nämä pikanäpsäykset puhelimella...
Tällainen tieto löytyi netistä:

"Beauty Brands Co. on uuden ajan kosmetiikkaliike. Tarjoamme huippulaatuisia kosmetiikkatuotteita, jotka eivät tee suurta lovea kukkaroosi. Meiltä löydät kosmetiikkamaailman puhutuimmat uutuudet, hienoimmat klassikot sekä kaupungin parhaan sävyvalikoiman – esimerkiksi yli 100 erilaista kynsilakkasävyä. Merkkimme ovat kansainvälisesti tunnetut Flormar ja Golden Rose. Tervetuloa!"

Aukioloajat:

arkisin 9-21
lauantaisin 9-18
sunnuntaisin 12-18

3 kommenttia:

 1. Voi, tuonne kun pääsis! <3 Meidän lähellä on pieni Seppälä eikä siellä ole ensimmäistäkään Golden Rosea, noita Jollyja himoitsen vielä muutamaa numeroa.

  VastaaPoista
 2. No voi pöh, olisinpa tiennyt Kamppiin matkatessani! Mitkä Jollyt sinulla mielessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ku kolme mitkä niistä haluisin, tai siis karsin kolmeen kun nyt siellä on tarjous vitosella kolme. Jolly jewelseistä meille saisi muuttaa vielä numerot 109, 113 ja 123. :) Laitoin Kynsikoristelut ryhmään kyselyn jos joku käy ja löytäis noi niin suostuuko postittamaan. :)

   Poista