24.11.2019

Marraskuun mietteitä, rakkaudentunnustuksia ja palaute


Voihan marraskuu. Harmaan sävyjä ja pimeyttä on riittänyt. Huonosti olen saanut aikaiseksi kirjoittaa, pahoittelut rakas lukijani siitä! Pientä piristystä pimeyteen ovat sentään tuoneet tanssiharrastukseni (esim. aina ihana zumba), meikki- ja kynsijutut, elokuvat ja tietenkin, kirjat.


Kosmetiikka, aikuisen ihon hoito ja kauniit kynsilakat kiinnostavat minua aina. Kotitekoinen manikyyri ja kynsien lakkaus on tapani rentoutua – mukavaa ja palkitsevaa hommaa.


Elokuvista mainittakoon vaikkapa vanhat suosikkini New York I love you ja Paris I love you, kauniit ja koskettavat episodielokuvat jotka katsoin taas uudelleen. Molemmissa elokuvissa, tai voitaisiinko sanoa pienten elokuvien sarjoissa, on taikaa ja tunnelmaa joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Suositus!


Sain lukijapalautetta ja voi, miten se ilahdutti aivan valtavasti. Palaute oli kiitos antamistani kirjavinkeistä. Lukijani kertoi seuraavansa vinkkejäni innolla ja löytäneensä niistä kivaa & kiinnostavaa luettavaa. Kiitos rakas XX vielä palautteesta – et varmaan arvaakaan miten iloiseksi minut teit. Monesti kun blogin kirjoittaminen on aika yksinäistä hommaa ja mieleen saattaa iskeä epäilys että lukeekohan näitä sepustuksiani kukaan.


Riikka Ala-Harjan tavasta kirjoittaa olen pitänyt aina. Riikan uusimpaan, eli En Saab –kirjaan tartuin lukematta edes takakantta koska halusin sukeltaa kirjaan kuin seikkailuun. Seikkailu ja huima sellainen lukukokemuksestani tulikin. Yllättävä ja ihmeellinen kirja jonka luin kerralla kokonaan, niin tiukasti se piti minua otteessaan. Juonta paljastamatta on vaikea tästä maantieromaanista kertoa, sanotaan vain että hieno & avartava kokemus. Erikoinen kieli ts. puhekielen lukeminen alkuun oudoksutti, mutta vei mukanaan sekin.

Ps. Huomasin juuri että kirjailijoissa Riikat ovat suosikkejani; sekä Pulkkinen että Ala-Harja – upeita kirjailijoita molemmat!

4 kommenttia:

 1. Minä ainakin luen sinun postaukset :)
  Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onneksi ovat kirjat ja leffat - ja tottakai se kosmetiikkakin - ei tätä marraskuuta muuten kestäisi;)
  Kohti valoisampia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Terkkuja ja tosiaan, kohtahan ollaan jo voiton puolella :-)

   Poista