12.7.2019

Asuntomessut Kouvola - tunnelmia ja huomioita

Tänään auenneet asuntomessut järjestetään Kouvolassa. Pääsin kurkistamaan messuille jo eilen ja taas tarjolla oli paljon inspiroivaa. Tässä muutamia silmääni miellyttäneitä poimintoja mm. kohteista 22 Sievitalo Unto, 16 ABC Apsi ja 8a Trendikoti:


Tässä kauniissa asetelmassa Kouvolan Asuntomessujen sisustuspuolen tärkeimmät kohokohdat tiivistetysti: musta, pehmeät luonnonsävyt, marmori ja rottinki.

Mukavaa nähdä että ammeitakin oli taloissa tarjolla. Sekä amme että käsienpesuallas olivat mielenkiintoista materiaalia, valmistaja Woodio. Pyöreä peili takaa tulevalla valaistuksella näyttää hyvältä.

Pelkistetty ja tyylikäs keittiö; jälleen luonnonsävyjä, marmoria ja mustaa.

Pehmeitä sävyjä ja pyöreitä muotoja, tehosteena ripaus mustaa.Messualueella sijaitsevassa Historiatila Pioneerikoulussa kannattaa pistäytyä. Komeassa vaaleankeltaisessa rakennuksessa on mm. ihastuttava Trendikoti, jonka olohuoneeseen olisi tehnyt mieli jäädä oleilemaan.

Tuntui että luonnonmateriaalit ovat nousussa, kodikasta rottinkia / punosjuttuja näkyi paljon esim. valaisimissa ja kalusteissa.


Pioneerikoulun rakennuksessa sai nauttia myös taiteesta. Galleria Koria / Kaakon taidelainaamo kohteessa 9 esitteli oivan kattauksen kaakkoisuomalaisten taiteilijoiden töitä. Tilan tunnelma oli kutsuva ja aivan erityisesti ihastuin Kipa Kirin aasialaishenkisiin keramiikkatöihin ( Hongkongin Prinsessa 2019, oikealla ).

Myös nämä vasemman alakulman työt ovat Kipa Kirin; Bastet 2016 ja Sarkofagi lll 2016. Herkullisen värinen kylpyhuone puolestaan löytyi Pioneerikolun Trendikoti-kohteesta nro 8a.

Asuntomessut Kouvolassa  12.7. - 11.8.2019 - ajattelitko käydä?

Lisätietoja messuista KLIK

6 kommenttia:

 1. Trendikoti vaikuttaa sellaiselta, jossa minäkin viihtyisin.
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Trendikoti oli varsin söpö - erityisesti olohuone jossa kutsuva vihreä sohva ja komea seinän kokoinen maisematapetti.

   Poista
 2. Trendikodissa oli paljon kiinnostavaa. Minusta myös Virkkulankylän talojen yhteisöllinen asuminen herätti ajatuksia. Ihastuin myös Kipa Kirin töihin ja niitä kävin peräti kahdesti ihailemassa. Ihan huikean koskettavia! Kiva, että törmättiin edes pikaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkula ja senioriasuminen - erittäin kiinnostava aihe. Kiva oli nähdä sinua.

   Poista
 3. Olen käynyt asuntomessuilla viime vuosina ainoastaan viime vuonna Porissa ja sielläkin siksi, että mökkimme on lähellä. Tämä olikin tämän vuoden ensimmäinen lukemani katsaus - kiitos siitä :) Tuo trendikoti vaikuttaa kiinnostavalta kohteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Maarit - ilo on puolellani! Porissa kävin viime kesänä minäkin ja samalla tutkailin vähän kaupunkia - tykkäsin.

   Poista