28.6.2019

Kevyet kesämeikit tämän aikuisen naisen tapaan



Kesällä tekee mieli meikata kevyesti. Tässä pieni kurkistus eniten käyttämiini kesän meikkituotteisiin:

Lumenen Nordic Chic Sun-kissed Bronzer -aurinkopuuteria olen tupsutellut niin ahkerasti että pohja jo pilkistää - luotettava ja suomalaiseen ihonväriin hyvin soveltuva tuote, plussaa suloisesta tuoksusta.

Poskille hipsaisu punaa Rimmel London Kate Moss -paletista ja joskus siitä helmiäisvalkoista kulmaluulle. Muuten hyvä paletti myös kasvojen muotoiluun, mutta helmiäinen poskipunassa ei oikein ole juttuni.

Kasvojen T-alueen kiiltoa hillitsemään Avon Luxe -primer ja tosiaan, päivetyksen kanssa ei meikkivoidetta, CC- tai BB -voidetta ollenkaan.

Ripset saavat olla au naturel. Kulmakarvat kuosiin Anastasia of  Beverly Hills - kulmakarvapomadalla, värini on tumma Chocolate sekä Oriflamen The One Browcara - värillisellä kulmakarvageelillä /kulmakarvamascaralla.

Huulipunan alle H&M väritön Lip Fixation primer (yksi luottotuotteistani) pysyvyyttä antamaan ja huulille Avon Perfect Pink -huulipunaa.


Tällä kertaa tuoksuna on Givency Play for Her Intense jossa mm. persikkaa, appelsiinipuun kukkia, magnoliaa, santelipuuta ja orkideaa.

Sininen harvoin kuuluu lempiväreihini (poislukien meri ja taivas), mutta nämä Irikset - voi miten kauniita ja uskollisesti putkahtavat kukkapenkkeihini joka vuosi.

Hyvää alkavaa viikonloppua, nautitaan kesästä!

4 kommenttia:

  1. Yhtä vähän meikkiä käytän itsekin kesäaikaan, mutta ihoni kaipaa tasoitusta ja siihen laitan ohutta seerumimeikkivoidetta sekä peitevoidetta punoitukseen. Helmiäiset tai hohteet eivät ole minunkaan juttuni - näytän jopa ihan oudolta jos erehdyn kokeilemaan sellaista kasvoille tai luomille.
    Ihanat iirikset - ja upea sinisävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohdemeikki ollut kovasti muotia jo hyvän aikaa, kiva kuulla etten ole ainoa joka ei ole siitä innostunut ;-)

      Poista
  2. Aurinkopuuteri täälläkin on kovassa käytössä :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkopuuteri on luottotuote ja onneksi sitä on saatavilla useissa sävyissä.

      Terkkuja!

      Poista