21.2.2019

Kevättä kynsillä ja ripaus pääsiäistä

Kynsilakkainnostukseni on parantumatonta laatua ja kynsien lakkaaminen on minulle kuin meditaatiota, pieni mukava rauhoittumisen hetki. Kevättä on ollut jo ilmassa ja viime aikoina väreissäni on näkynyt heleitä punaisia sekä pikkuisen myös Pantonen Color of the Year 2019 - Living Coral -sävymaailmaa eli korallia.

Näillä lakoilla syntyivät helpot moniväriset Waterfall-lakkaukset. Villisti valkoista, punaisia, pinkkiä (joka unohtui kuvasta) ja lopuksi pari raitaa metallivihreää.


Raitakynsien lisäksi olen viihtynyt ranskalaisessa manikyyrissä, tällä kertaa punaisessa sellaisessa.

Tulppaanit ovat ihania ja ne kuuluvat ehdottomasti kevääseen. Narskuvan tuore kimppu tai useampi sellainen - täydellistä! Tulppaanin kaikki kukintavaiheet ovat minusta kauniita, myös ne kukan aivan viimeiset hetket ennen lakastumista.

Lopuksi pääsiäiskynnet hieman kyllä etuajassa - valkoista ja mustaa. Hippulakka on kivaa, mutta sen poistaminen - iiks, vaatii pitkää pinnaa ;-)

Minkälaisia väri-innostuksia sinulla?

10 kommenttia:

 1. Mulle tulee joka kevät himo kaivaa korallit lakat esiin, vaikka talvella en niitä käytä. Olen ihan onnessani, että tämän vuoden Pantone-väri on mikä on, koska kerrankin kaikissa meikkilookeissa on täysin itselle sopiva sävymaailma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aivan totta - huomaan että minulla sama juttu. Korallit ja muut heleät värit alkavat kummasti kiinnostaa valon lisääntymisen myötä.

   Poista
 2. Ihailin noita ylimpiä kynsiä jo instassa. Mahtava tyyli, tuollaiset ikään kuin vapaalla kädellä vedetyt viivat. Nättiä ja yksinkertaista<3
  Terkkuja<3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kynsiä taas kerran! Olen viihtynyt jo hetken metallin sävyisissä lakoissa, mutta korallia voisin kyllä seuraavaksi kynsiini laittaa.
  Kivaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metallilakat ovat aina hyviä ja tuntuu että myös käytössä kestävämpiä kuin tavalliset värilakat. Terkkuja Outi!

   Poista
 4. Oih herkulliset kynnet! :) tulee kyllä näitä katsellessani ikävä omia kynsiä ja koklailuja, aivan mahtavia kynsiä täällä! Voi olla, että sain jopa inspiraation taas panostaa kynsiinkin... kiitos siitä sinulle ja näille kuville :)
  Mahtavaa päivää sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ilahduttavasta kommentistasi! Kivaa jos sain inspiraatiota heräteltyä :)

   Poista