28.11.2018

Laiskuri Martin markkinoilla - pala Viroa helposti

Viimein pääsin käymään Martin markkinoilla. Tallinnassa järjestettävät perinteiset Martin markkinat olleet pitkään haaveissani, mutta jostain ihmeellisestä syystä en vain ole saanut aikaiseksi. Vaan nyt oli helppoa kun Martin markkinat saatiin myös Helsinkiin.


Yllättävän kiva tapahtuma ja kuin pala Viroa kätevästi Kaapelitehtaan Merihallissa. Oli käsitöitä, luomukosmetiikkaa, vaatteita, lahjajuttuja yms ja oioi, mitä ihanimpia herkkuja. Leivonnaiset, mausteet, juustot, erilaiset liha- ja kalatuotteet täyttivät ainakin puolet hallista – houkutuksia oli valtavasti. Tarjolla oli myös kulttuuria esimerkiksi musiikin ja kansantanssin muodossa. Viehättävää.


Pienimmät piparkakkutalot maksoivat 5e ja isommat 9e. Kauniita olivat myös koristellut joulupiparit. Oikein mukava tapahtuma, kuin pieni Viron matka. Menen toistekin ja suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Viime kävin Kaapelin Martin markkinoilla, mutta harmillista kyllä, tänä vuonna en ehtinyt. Kaikkea kivaa siellä on taas ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä vasta ensimmäistä kertaa. Kiva tapahtuma kyllä ja ensi kerralla täytyy mennä oikein ajan kanssa. Terkkuja!

   Poista
 2. Ihania nuo kengät ja wautsi mitä piparitaloja. Nyt tuo minun tekemä piparitalo näyttää noihin verrattuna aika köpäiseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis, hieno talo sinulla ja ennen kaikkea itse tehty. Hyvä Outi! Ja kiitos seurasta viimeksi, kiva oli nähdä.

   Poista