22.10.2018

Tunnelmia I love me 2018 -tapahtumasta osa 1

Hieno viikonloppu takana. Sää suosi ja messuillakin tuli seikkailtua jopa kahteen otteeseen. Tässä kuvaterveiset ja tunnelmia I love me 2018 -huipputapahtumasta, ole hyvä :-)


Kaurilan Saunan osasto söötti, Gittes-saippuapalat herkullisen värisiä ja Laponie of Scandinavia uusi mielenkiintoinen tuttavuus.Foamie-puhdistussienen sisällä on saippua. Messuilla myös hammastuotteita ja hampaiden valkaisua.

 
Mega-Paula, Henry Harjusola, I love Fashion -muotinäytös ja magneettiripset kiinnostivat kovasti, samoin kuin Korento. Ja voih, tämä pieni kynsien laittaja - ihana!


Naturellen osastolla oikeista kukista tehty upea seinä ja mm. orgaanisia tuoksuja. Sunrise Cosmetis aina ilahduttaa edullisilla hinnoillaan, tässä tyylikästä Vivanel -sarjaa. Ja TonyMolyn pandat - ovathan ne kyllä suloisia.

Kävitkö messuilla?

6 kommenttia:

 1. Voihan vitalis, kun multa jäi tuo Kaurila kokonaan näkemättä... meikälikka = puusilmä;)
  Olisi ollut kiva törmätä tänäkin vuonna... kuulin kamulta, että oli sut bongannut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän siinä tahtoo käydä, jotain aina jää - messuilla kun niin valtavasti katsottavaa ja tutkittavaa. Itselläni jäi varmasti esim. luonnonkosmetiikan puoli aivan liian vähäiselle huomiolle - opas olisi ollut tarpeen :)

   Terkkuja!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia messuilta. Itsekin yritän tänään koota pienen postauksen messuilta.
  Harmi kun ei nähty messuilla, viime vuonnahan nähtiin pikaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja harmi tosiaan kun ei tavattu. Toivottavasti kohdataan pikapuolin jossain tapahtumassa.

   Täytyypä käydä kurkkimassa omat messukuvasi.

   Poista
 3. Musta tuntuu aina näitä postauksia lukiessa, että olen missannut vaikka mitä -ja oikeasti näin kyllä kävikin. Oli kiva tavata:)

  VastaaPoista