15.1.2018

Iloinen yllätys sovituskoppikammoiselle - Change Lingerie

Muistatko miten tuskaista oli farkkujen ostaminen ennen aikaan kun stretch oli tuntematon käsite ja kireyttä piti todellakin olla. Voi sitä tuskanhikeä sovituskopissa! Rintaliivien ostamiseen liittyi mielikuvissani paljon samaa, ennen kaikkea vastenmielisyyttä sovitusrumbaa kohtaan, iiks.
Oli kuitenkin aika hankkia täydennystä alusvaatelaatikkoon ja niinpä vihdoin rohkaisin mieleni ja lehdistöpäivästä saamani lahjakortin turvin suuntasin Change Lingerie –alusvaatekauppaan.


Huokaillen olin valmistautunut tuskaiseen rintaliiven sovitusrupeamaan ja todennäköisiin pettymyksiin kokojen suhteen, koska usein ne näteimmät alusvaatteet ovat saatavilla vain pienikokoisina. Vaan iloinen yllätys odotti kun muutama viikko sitten matkasin Change Lingerie -myymälään Helsingin Itäkeskuksessa. Myymälässä minut heti otti huomaansa viehättävä Salli ja sitten kaikki sujuikin suorastaan uskomattoman helposti.

Suuri kiitos Sallille ystävällisestä ja erittäin ammattitaitoisesta palvelusta. Nopsan nauhamittauksen jälkeen oikea koko löytyi noin vain ja jipii, myös siitä kauneimmasta liivimallista johon silmäni heti alkuun iskeytyivät. Alusvaatteiden ostaminen on melko henkilökohtainen ja miksei myös hienovaraisuutta vaativa toimi. Sallin kohtelias ja mutkaton asenne teki tilanteesta rennon.

Change Lingerie -kokovalikoimasta suuri kiitos, kauniita pitsiunelmia löytyy myös rehevämmille. Valikoimassa myös yöasuja ja sukkia. Siniset liivit mustalla pitsillä ovat kivat ja mustan setin valkoiset korsettihenkiset nauhakoristeet ihastuttavat.
Tässä valintani joka oli rakkautta ensi silmäyksellä: herkkää pitsistä puuteriroosaa mustin tehostein*. Kaunein settini ikinä - iso-iso kiitos Change! Ja kuten näkyy, liityin oitis myös Change-klubiin.

Change Lingerie -lisätietoa KLIK

ps. Changella on aivan omanlaisensa kokojärjestelmä, joten ainakin ensimmäisellä kerralla kannattaa ehdottomasti kääntyä myyjän puoleen

*lahjakortti tuotteeseen saatu PR-toimistolta

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniin alusvaatesetin valitsit. Mahtavaa, kun saa asiantuntevaa apua!
  Mukavaa maanantaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jostain syystä tähän settiin ihastuin ensinäkemältä. Iloista päivää sinullekin!

   Poista
 2. Ihania hepeneitä:) Asiantunteva apu olisi tarpeen meikämuorille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vai että ”muorille” - eipäs nyt sentään! Ja oikein hyvää palvelua sain minä.

   Poista
 3. Kauniita alusvaatteita! Hyvää palvelua osaa arvostaa varsinkin alusvaateostoksilla. Minä liityin Change-klubiin kolmisen vuotta sitten ja olen hankkinut sieltä lahjakortteja myös tyttärilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alusvaatelahjakortti onkin tosi kiva idea. Terkkuja!

   Poista
 4. Kokojärjestelmä oli todella erilainen, vaikka olen uskotellut käyttämäni koon olevan oikea. Nyt ympärysmitasta lähti 10 cm ja kuppikoko kasvoi kolmella 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja itse ihmettelin samaa. Mutta mukavaltahan se kieltämättä kuullosti 😉😘😋

   Poista