3.7.2017

OutstandingRed ja ihan kummallisesti tärisevä kamerakäsi

Heinäkuu alkoikin sitten aivan villeissä tunnelmissa, nimittäin Tom of Finland OutstandingRed -viinin lanseeraustilaisuudella. Hyvää viiniä, erinomaista seuraa, vähän juustoja, aivan mahtava Mega-Paula ja tietenkin - Scandinavian Hunks.Ravintola Herculeksen henkilökunta oli pukeutunut asianmukaisesti. Kieltämättä kunnioitusta herättävä mies, mutta niin ystävällinen palvelu.


Viini on valmistettu yhteistyössä Tom of Finland Foundationin ja kalifornialaisen Ironstone-viinitilan kanssa, myynnissä Alkon tilausvalikoimasta ja valikoiduista ravintoloista.

Pahoittelen kuvalaatua. Voidaan tietenkin syyttää kännykän kameraa tms, mutta saattaa olla myös niin, että kädet kummasti tärisivät kun tällaisia komistuksia sillä zoomailin ;-))


Kiitos kutsusta Norex  ja kiitos loistoseurasta blogikollegani Sissi!

10 kommenttia:

 1. Ei tietenkään ollut tärisevissä käsissä vikaa, kamerassa vaan jotain häikkää. :p

  VastaaPoista
 2. Olipas lystiä, iso kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Oi voin kuvitella että kivaa oli! Mä luulen kans että kamerassa jotain häikkää😊💚💛💙🌼

  VastaaPoista
 4. Oh mitä uroksia <3 Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Piti tulla tuonne, mutta pitkäksi venynyt työviikko ennene lomaa ja yksi yllättävä meno estivät. Hauskaa olisi varmaan ollut!

  VastaaPoista
 6. Hei, ihan ymmärrettävää tuo sun käsien tärinä :D Mutta ei haittaa kuvat oikein "kelpoja". Olin myös tulossa mutta sitten suunnitelmat muuttuivat. Nyt harmittaa... ;)

  VastaaPoista