28.3.2017

Tuoksua aurinkoon - vai eikö sittenkään?

Tuulee tuulee, mutta kevättä on ilmassa ja aurinko välin pilkistelee, ihanaa! Joillain onnenmyyrillä saattavat myös lomat jo kutsua lämpimiin maisemiin. On siis tullut aika päivittää aurinkotuotteet.

Useasti olen lukenut siitä että aurinkotuotteet tulisi käyttää loppuun noin vuodessa, koska pitkään säilytettäessä auringonsuojateho laskee, tuota ohjetta olen noudattanut. Vartalolle olen perinteisesti käyttänyt markettituotteita esim. Pirkan, Nivean ja L’Orealin suojakertoimella 20 varustettuja. 

Huulille, kasvoille, dekolteelle ja käsille olen hakenut apteekin valikoimista jotain tehokkaampaa, varsinkin sen jälkeen kuin ensimmäinen pigmenttiläikkä ilmestyi poskipäälleni. Tällä kertaa jäin tehojen lisäksi miettimään tuoksuja aurinkotuotteissa – rakastan tuoksuja - mutta ovatkohan ne aurinkotuotteissa sittenkään tarpeellisia?
 
Ilokseni sainkin kokeiltavaksi LV-sarjan tuoksuttomat aurinkotuotteet. Nämä myös lapsille sopivat Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen saaneet LV-uutuudet tulevat myyntiin huhtikuussa 2017.

LV aurinkosuojasuihke kasvoille ja vartalolle SPF 20. Spraypullo 150 ml / hinta n. 12,50e 

-keskitason suoja UVA ja UVB –säteitä vastaan
-helposti iholle levittyvä maitomainen tuote pumppupullossa
-erittäin vedenkestävä
-imeytyy nopeasti
-ei hajusteita
-ei väriaineita

LV aurinkovoide kasvoille ja vartalolle SPF 50. Tuubi 75ml / hinta n. 11e

-korkea suojakerroin UVA ja UVB –säteitä vastaan
-keskitason suoja UVA ja UVB –säteitä vastaan
-erittäin vedenkestävä
-kosteuttaa ja hoitaa ihoa
-imeytyy nopeasti
-ei hajusteita
-ei väriaineitaLV aurinkovoide kasvoille ja vartalolle SPF 30. Tuubi 150 ml / hinta n. 12e

-korkea suoja UVA ja UVB –säteitä vastaan
-erittäin vedenkestävä
-kosteuttaa ja hoitaa ihoa
-sisältää E-vitamiinia
-imeytyy nopeasti
-ei hajusteita
-ei väriaineita


Myönnettäköön tässä että kokemukseni hajustamattomista tuotteista ovat suht vaatimattomat ja osin jopa huonot... Hajustamaton pyykinpesuaine oli yksi epäonnisimmista tapauksista. Vastapestyissä kosteissa pyykeissä ihmeellinen tunkkaisuus.. hyih!

LV-aurinkosuojatuotteiden pakkausten ulkomuoto on vaatimaton, mutta tärkeitä lienee sisältö. Kokeilin kaikki kolme ja vain hyvää sanottavaa on. Tuoksuton tuoksu näissä on kuin pikkuruinen häivähdys laboratorion tai apteekin maailmaa, puhdas ja steriili. Imeytyvyys erinomainen. Nyt vain aurinkoa odottelemaan :-)

4 kommenttia:

 1. Varmaan pakko kesällä kokeilla näitä, aurinkotuotteen ei mun puolesta tarvisi tuoksua välttämättä miltään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet samoissa ajatuksissa vaikka tiedän, että jos kuka, niin sinä rakastat tuoksuja. Aurinkoista päivää ja terkkuja!

   Poista
 2. Näitä pitänee iteki hommata kesällä, ku tuo edellinen purkki loppuu. On se jännä, ku aurinkorasvojen pitää olla niin pahan hajuisia yleensä.

  VastaaPoista