16.2.2017

Aikuisen arkimeikin ilahduttajat IsaDoralta - poimintoja suosikeistani

IsaDora on keskihintainen ja hienosti trendien harjalla kulkeva ruotsalainen meikkisarja, jolla aina kiinnostavia ja kokeilemaan kutsuvia uutuuksia.

Merkin kynsilakkoja minulla on useita ja olen ollut niihin tyytyväinen. Nyt ajattelin esitellä IsaDoralta pari muuta hyväksi havaitsemaani kosmetiikkatuotetta. Ensimmäiseksi Face Sculptor 03 Nude eli aurinkopuuteri-varjostus- ja korostuspaletti kasvoille. Pehmeät, pohjoismaalaiselle iholle sopivat sävyt ilman turhaa kimmellystä, ja kätevästi kaikki kolme samassa rasiassa. Luottotuotteeni. Hinta n.26e



Seuraavan kiitosmaininnan saa talven/kevään uutuuksiin kuuluva siro IsaDora Precision Brow Pen Waterproof  –kulmakynä.
Useilla aikuisilla ystävättärilläni on ongelmia kulmakarvojen kanssa; aikoinaan tuli nypittyä liian ahkerasti - voi ei - tai vuodet ovat muuten vain harventaneet kulmia. Tämä vedenkestävä kulmakynä onkin tervetullut uutuus.

Suht kapealla kärjellä saa kulmat kauniisti kuosiin ja piirrettyä ohuita täyteviivoja kulmien aukkokohtiin. Kestävyys erinomainen ja plussaa myös tuotteen kompaktista pakkauksesta – meikkipussin painoa keventävät tuotteet ilahduttavat aina. Muovinen kierrettävä hylsy. Saatavana kolme kausisävyä, joista minulla nro 70 Dark Brown. Hinta n.11,90 e.





Kauden uutuuksiin kuuluu myös kätevä IsaDora Eye Lifter Duo Highliter -korostuskynä jossa on kaksi päätä; mattapintainen sekä helmiäiselle hohtava ( kuvassa vasemmalla matta ja keskellä hohtava ). Highlighter-kynää voi käyttää kulmaluun, silmän sisänurkan ja vaikkapa amorinkaaren valaisemiseen eli korostamiseen. Vaalea sävy taiten laitettuna myös ikään kuin avaa silmiä, tekee ne suuremman näköiseksi. Kynän pehmeä koostumus on helppo häivyttää iholle sormin. Myönnetään; teroitushommissa olen hieman laiska, mutta toisaalta – tällainen puinen kynä lienee ekologisempi kuin muovihylsyinen. Hinta n. 14,50 e.

IsaDoraa myy mm. Sokos
IsaDoran sivuille KLIK

 ps. kultaisesta kynsilakasta aikaisemmassa postauksessani täällä KLIK
  *kuvien tuotteet lehdistönäytteitä

10 kommenttia:

  1. Isadoralla on kyllä ihania kynsilakkoja ja meikkejä. Meillä tytär nappasi tuon paletin ja kehui korostusväriä.
    Ihanaa torstaita sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Kynsilakka on aivan ihanan sävyinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuisen säihkettä arkea piristämään :-)

      Poista
  3. Tosi kauniit kynnet :). Isadoralta omia suosikkejani ovat luomivärit, jotka ovat yleensä tosi pigmenttisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo, minullakin ruskea setti josta tykkään.

      Poista
  4. Isadoraa saa täältä Sveitsistäkin, juuri katselin tuota palettia eilen Douglasilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkkuja ja hyvää päivää Sveitsiin sinulle!

      Poista
  5. Mä olen ihan hulluna tuollaisiin monitoimipaletteihin. Olen saanut pitää kovasti jöötä itselleni, etten ole ostaa paukassut tuota Isadorankin kiekkoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tiedän tunteen! Kosmetiikkaosastot vaarallisia paikkoja myös minulle ;-)

      Poista