29.5.2015

Kaivattua kaunistusta kaulalle - Lumene Time Freeze Instant Lift V-Shaping Serum

Silmänympärykset olivat ensimmäinen paikka jossa huomasin iän mukanaan tuomia muutoksia, iho muuttui ohuemmaksi ja on kuin silkkipaperia. Onneksi silmänympäryksille on kehitetty lukuisia hyviä hoitovoiteita ja otinkin ne käyttöön välittömästi.

Kaulan alue oli seuraava joka rypyt huomasin...voi ei,  ja luvassa pian lienee leukalinjan pehmentyminen. No, eipä huolta - eteenpäin elämässä vain! Tuohon leuka-kaulalinjan probleemiin saatiin hiljan kiinnostava uutuus Lumene Time Freeze Instant Lift V-Shaping Serum*, eli kiinteyttävä pikakaunistajaseerumi. Kaksi viikkoa olen nyt tuotetta käyttänyt ja tykkään. Pieni määrä leuan sivuilta kaulalinjaan V:n muotoiselle alueelle; imeytyy nopeasti, on pehmeää ja viilentävää, tuoksuu hyvälle ja tuntuisi että liftaa myös. Tämä tuote muutti peilikaappiini pysyvästi!
 
Pakkauksen ohjeissa suositellaan tuotetta käytettäväksi aamuin ja illoin. Minä kuitenkin turvaudun tähän vain aamuisin, koska iltaisin puhdistusrutiiniini kuluu yövoiteen sipaisu myös kaulalle.

Tuote lupaa kiristää, kohottaa ja kiinteyttää ihoa - luoda kauniin leukalinjan. Kuulostaa hyvältä! Muistakaahan siskot tosiaan hoitaa myös kaulan ihoa, nuorempana se unohtui ainakin minulta...
Lumene Time Freeze Instant Lift V-Shaping Serum 30 ml pumppupullossa, hinta 24,90e

*lehdistönäyte, PR sample

4 kommenttia:

 1. Itsellä kaula on just se kohta, josta rupsahtaa, vaikka oon siihen voidetta aina lykännyt. Se on se maanvetovoima. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsin haasteellinen kohta ja kaiken päälle sellainen jonka hoitaminen helposti unohtuu. Hyvä vkl Jonna, olisi kiva nähdä taas!

   Poista
 2. Täytyypä ostaa - olen käyttänyt joitain muita Time Freeze-tuotteita, hyviä ovat! Lumene on yksi suosikkisarjoistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta :-). Ja tällä toinen Lumene-fani.

   Poista