18.11.2014

Pehmeä ja nopsa silmänrajaus - IsaDora Shadow Liner Matte Black

Joskus on tarve nopeasti syntyvälle silmämeikille. Perinteisesti olen käyttänyt vakaata kättä vaativaa nestemäistä eyelineriä tai geelimäistä sellaista, nyt kokeilussa on pehmeästi levittyvä ja vedenkestävä kynämäinen IsaDora Shadow Liner.

Yllätyin positiivisesti Shadow Linerin pysyvyydestä, intensiivisestä väristä, ihanan helposta levittyvyydestä ja siitä, että tarvittaessa tuote taipuu myös jytyyn jälkeen. Ylärajaus syntyy hetkessä ja se on helppo pehmentää joko sormella tai siveltimellä. Kevyttä alarajausta kokeilin myös, mutta pohjustamattomalla iholla se ei kuitenkaan oikein pysynyt. Huokaus; niitä aikuisen meikin ikuisuusongelmia nuo...
Mustan Shadow Linerin* kaveriksi löytyi meikkilaatikostani IsaDoran shampanjanvärinen Twist-up Eyegloss*. Sipaisu vaaleata kullanhohtoa liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle tumman silmämeikin kaveriksi.

Kätevä juttu muuten tuo Shadow Linerin päässä piilossa hopeakorkin alla oleva terotin.
Sävy Matte Black, hinta n. 17e

IsaDoran sivuille KLIK


* tuotteet saatu blogin kautta, PR samples

14 kommenttia:

 1. Tuo Isadoran rajauskynä alkoi kyllä nyt kiinnostamaan. Suosin yleensä arkimeikissä kynärajausta, sillä pyrin pehmeämpään lopputulokseen. Nestemäistä eyelineriä käytän juhla- ja iltameikissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kynä on normaalia vähän paksumpi ja antaa myös paksumman jäljen. Parasta mielelstäni pehmeä levittyvyys ja vedenkestävyys.

   Poista
 2. Minä käytän vallan pehmeää kynärajausta, joten myös minua alkoi tuo rajauskynä kiinnostamaan. Täytyypä käydä katsastamassa - kiitos vinkistä. Terotin on iso plussa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hopeahylsyyn kätkeytyvä terotin on kyllä kätsy.

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta. Luomiväreissä kynät ovat käteviä, rajausta en ole vielä kokeillut. Arkena teen rajauksen jo nesteellä joka päivä... siinä sitä on olut opettelemista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut geelimäistä rajausta - minusta nekin hyviä. Meikkipussissani IsaDoran tumman sininen, josta postaus täällä:
   http://funkyandfifty.blogspot.fi/2013/10/aikuinen-nainen-testaa-isadora-gel.html
   Terkkuja!

   Poista
 4. Shadow Liner kuullostaa kiinnostavalta, miellyttävän pehmeää jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuote yllätti minut positiivisesti - pehmeys on mukavaa :-)

   Poista
 5. Anonyymi18/11/14

  Vois olla kyl hyvä toi, mulla silmät aina valuu. t. Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta! Yläluomella rajaus pysyi hyvin, alaluomelta mystisesti katosi pikkuhiljaa...

   Poista
 6. Hyviä vinkkejä, sillä teen usein rajaukset kynällä, joten tämä kiinnostaa kovasti. Shampanja on muuten hyvä väri tällä iällä, kirkastaa kivasti katseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Kirkas valkoinen on aika kova, luonnonvalkoinen-shampanja tai vaalea beige sopivampi. Tämä Shadow Liner on kyllä aivan umpimusta, mutta jäljen voi pehmentää esim sormin tai siveltimellä.

   Poista
 7. Onpahan kivat tuotteet. Käytän aivan liian kovaa mustaa eye-lineria, huomaan että se näyttää kuvissa aivan kamalalta, vanhentaa ja korostaa silmäpusseja Niin olen jumissa jossain ysärilookissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, oikein nätiltä kyllä minusta aina kuvissa näytät!

   Poista