23.9.2014

Aikuinen nainen suosittelee: Lumene POP-UP -kulmakarvabaari

Ihanainen Lumene tarjoaa apua meitä monia suomalaisnaisia piinaavaan ongelmaan, nimittäin olemattomiin kulmakarvoihin.

Iän myötä kulmakarvojen ilmettä nostavan vaikutuksen merkitys kasvaa, samaan aikaan kun kulmien väri haalistuu ja kulmakarvat saattavat harventua - huono yhdistelmä. Kestovärikään ei auta mikäli kulmat ohuen ohuet tai osin olemattomat esimerkiksi aikanaan harrastetun liian innokkaan nyppimisen seurauksena ( kokemusta on ).

Mikäli liikut Helsingin keskustassa, piipahda ihmeessä vasta avattuun kivaan uutuuteen, Lumenen POP-UP -kulmakarvabaariin. Kulmasi stailataan ja saat hyvät kulmienmeikkausohjeet matkaevääksi - aivan ilmaiseksi. Aikuinen nainen suosittelee lämpimästi!


Sää oli hurja, vettä satoi vaakasuunnassa - mutta ilokseni pääsin eilen kurkistamaan Lumenen POP-UP -kulmabaariin osoitteessa Unioninkatu 25.


Meille kutsuvieraille jaetuista lahjakasseista löytyivät muun muassa nämä Lumene Blueberry -aarteet:  puuterimainen kulmaväri, kirkas kulmien muotoilugeeli, vaaleanruskea kulmien muotoiluvaha ja kätevän harjakorkin sisältävä kulmakynä*.


Kulmakarvabaarista täällä KLIK
Kulmakarvatuotteita Lumenen sivuilla KLIK


* Blueberry-tuotteet saatu blogin kautta, PR sample

2 kommenttia:

 1. Ihana tilaisuus ja tarpeellisia juttuja saitte. :) Tykkään.

  Kivaa viikkoa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmabaari on auki pari viikkoa, joten hophop naiset ( miksei myös miehet ) ilmaiseen kulmakarvaoppiin. Asiantuntevia ja kivan oloisia opastajia siellä.

   Poista