22.7.2014

Kiltisti hoitaa ja tuoksahtaa - IsaDora Nail & Cuticle Oil

Käsi- ja jalkavoiteet sekä kynsiöljyt ovat lempituotteitani. Tällä kertaa esittelyssä on öljy IsaDoran valikoimasta. Kuivuuteen taipuvaisille ja siksi ikävästi joustamattomille kynsilleni hyvää tekevä öljy on IsaDoran leveäsiveltimisessä, kivasti mattapintaisessa kynsilakkapullossa. 

Kynsinauholle ja kynsille tarkoitettu IsaDora-hoitoöljy* sisältää mm. greipinsiemenöljyä, auringonkukansiemenöljyä, chufapähkinäöljyä, gingsenguutetta, echinaceauutetta, oliivinlehtiuutetta sekä E- ja F-vitamiineja. Imeytyy kohtuullisessa ajassa ja toimii. Pakko myöntää että öljyn luonnolliseen tuoksuun totutteleminen vei hetken... tuoksahtaa nimittäin hieman erikoisesti viiniltä tai olisiko sittenkin viinirypäleeltä :-)


Ingredients: Vitis Vinifera Oil/Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cyperus Esculentus Root Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Pogostemon Cablin Oil, Hexanal, Echinacea Purpurea Root Extract, Panax Ginseng Extract/Panax Ginseng Root Extract, Olea Europaea Leaf Extract/Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Tocopherol.

Pullossa 6 ml, hinta n. 9e.


ps. Kynsinauhojen lisäksi joskus sipaisen tätä kynsien alle, varsinkin käsikylvyn ja kynsiharjan käytön jälkeen suositeltava tapa :-)

* tuote saatu blogin kautta. PR sample

2 kommenttia:

  1. Pitäiskin ostaa jossain vaiheessa tällaista sudilla levitettävää öljyä, kävisi öljyäminen näppärämmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän tuoksu on erikoinen, mutta aineosat ja pakkausmuoto hyvät. Sopiva kaveri vaikkapa yöpöydän kulmalle.

      Poista