30.8.2013

Jännittävä uutuuslakka - Fuzzy Coat by Sally Hansen

Kokeilussa herkullinen, tekstiilipinnoista ja kehrätyistä langoista inspiraationsa saanut Sally Hansenin Fuzzy Coat*. Mattapintainen, läpinäkyvä ja värikkäitä lankamaisia kuituja sisältävä lakka, jota voi käyttää joko sellaisenaan tai värilakan päällä. 

Tein useita lakkausversioita: aluslakka + Fuzzy, ranskalainen manikyyri + Fuzzy, valkoinen helmiäislakka + Fuzzy, tumman harmaa metallinhohdelakka + Fuzzy, lila lakka + Fuzzy....  ja huh... vaikea on kyllä päättää mikä olisi paras. Kokeilut jatkuvat ja lisää kuvia on luvassa :-)

Vihreä Fuzzy Fantasy ( nro 600 ) ja vaaleanpunainen Wool Lite  ( nro 100 ).
Lakkaukset vasemmalta oikealle: etusormi metalliharmaa + Fuzzy, pikkurilli vihreä Fuzzy, keskisormi ja nimetön lila + Fuzzy, alla olevat keskisormi ja nimetön Fuzzy sellaisenaan ( 2 kerrosta lakkaa ), pikkurilli ranskalainen manikyyri mattavalkoisella + Fuzzy ja viimeisenä etusormi vaaleanharmaa lakka + Fuzzy.Peukalossa valkoisen metallilakan päällä kaksi ohutta kerrosta vaaleanpunaista Fuzzyä.

Saatavana 8 väriä.
Tässä vielä lähikuva mielenkiintoisesta hennon vaaleanpunaisesta  "pörrölakasta".

Miltä näyttää Fuzzy Coat ja mikä lakkausvaihtoehdoista paras? 


* lakat saatu testiin blogin kautta

11 kommenttia:

 1. Vihreä Fuzzy on kiva :) Tuo vaaleanpunainen näyttä lähinnä valkoiselta, mutta se toimii kivasti noiden vaaleiden sävyjen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Alan itsekin kallistua siihen että vaalean päällä paras. Esim tuo hento vaaleanpunainen helmiäisvalkoisen kanssa, oikeastaan aika kiva :-)

   Vihreätä täytyy testailla vielä. Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 2. No nää on jo pullossakin hyvännäköisiä, kovasti tekisi mieleni päästä näitä koittamaan, ennen en voi sanoa olenko puolesta vai vastaan. :) Tekstuurit on mulle nou-nou, en lue edes postauksia joissa tekstuurilakat. ;)

  VastaaPoista
 3. Oi oi Mira, mites nyt tekstuurit noin ;-)? Tjaah, saatoin kyllä itsekin olla hieman epäileväinen niiden suhteen - mutta pääsivätpäs kuitenkin yllättämään oikein iloisesti. Arvaa, himottais vielä vaaleanpunainen sellainen ja ehkä hopeinenkin..

  Ihanaa vkl myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tekstuurit kauhistuttaa, että ne on karheita kynsillä. Ja ei, mun päätäni ei käännetä ennenkuin itse käännän sen. ;) Ja ehkä ihan hyväkin että edes joku himotus jää väliin, säästyy ehkä vähän rahaa... :D

   Poista
  2. :-)

   Ja kyllä, hiekkalakat ovat karheapintaisia, mutta ainakin ne kokeilemani IsaDorat hyvällä tavalla sellaisia.

   Poista
 4. Vihreä Fuzzy näyttää sangen söpöltä! : )

  VastaaPoista
 5. Jep, kiva heleä, voitaisiinko sanoa että keväisen vihreä sävy. Ja kiitos kommentista :-)

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOps - taisin vahingossa tuhota kommenttisi. Sorry!
   Rosé siis kirjoitti näin:

   "Bakteerilakka! "

   Poista
 7. Heheee... ja totta! Pitkänomaiset kuitupätkät muistuttavat bakteereja mikroskoopin läpi katsottuna ;-)

  VastaaPoista