19.12.2019

Talvisia värimietteitä ja yllättävä aavikon ruusu


Juhlakausi tarjoaa mainion mahdollisuuden revitellä kynsilakoilla. Minä taidan kyllä lakkaushullutuksia ja glittereitä harrastaa muutenkin ;-)






Jännä on huomata miten värikarttani on vakiintunut (jumittunut?) seuraamaan vuodenaikoja. Kesäkynsillä vaaleanpunaista ja helmiäisvalkoista, huulipunissa pinkkiä ja fuksian sävyjä. Nyt kaipaan kirkkaita ja tummempiankin punaisia, metallinhohtoa, kimallusta ja näyttävyyttä.

Superpunaiset huulipunat ylhäältä alas: Clarins, Elizabeth Arden, Lumene Nordic Chic ja Clinique.


Päätin etsiä hieman vaihtelua huulipuniin ja kokeilin pr-näytteenä samaani kaunista Elizabeth Arden -huulipunaa korallin sävyssä nro 17 Desert Rose*. Mieluisa yllätys! Koralli sopikin mainiosti myös talvisempaan vuodenaikaan ja laadullisesti tämä huulipuna on huippua. 


Vaaleampien huulipunien etuna on se ettei värin huulilla pysymistä tarvitse vahtia kuten tummempien sävyjen. Ei haittaa vaikka vaaleasävyinen punaus olisi syömisen yhteydessä hieman kulunut, toisin kuin tummissa, jotka paljastavat punapuutteet tai –lipsahdukset armotta.

Viisikymppinen ystävättäreni juuri manasi pikku juonteisiin karkailevaa huulipunaa - minulla edelleen käytössä (ties kuinka mones puikko jo menossa) mainio huulipunan alustustuote H&H Lip fixation lip primer

Oletko huulipunaihmisiä ja jos, niin mikä on suosikkisi nyt?

* tuote saatu pr-näytteenä

6 kommenttia:

  1. Mulla on taipumus arkipäivinä vain rajata huulet ja häivytellä rajat, mutta silloin kun käytän huulipunaa, se on joko aika puhtaan punaista tai sitten ikisuosikkini joko Cliniquen Butter Shine tai High Impact ja sävy Honey Blush. Taitaa olla lopetettu sävy kylläkin, mutta niitä on jemmassa pari. Kirkkaamman sävyiset saavat kernaasti olla Exurben punia, joita onkin varastossa muutama eri sävyinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, kiva kuulla suosikeistasi. Hyvää joulun aikaa!

      Poista
  2. Arkisin en käytä huulipunaa, mutta viikonloppuisin ja jos satun jonnekin spesiaalipaikkaan menemään, niin huulilla on usein Rimmelin mattapunaa. Iltamenoissa tummempaa sävyä kuin päivisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattaa siis sinullakin. Hyvää joulua Outi!

      Poista
  3. Minä käytän arkenakin punaista huulipunaa kun olen koukussa siihen :D
    Suosikkini on Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick sävy American Doll.
    Ihan huippu nestemäinen huulipuna, jolla saat mattapintaisen lopputuloksen.
    I love it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkasta punaista olenkin nähnyt sinulla useasti ja se sopii omiin väreihisi erinomaisesti. Terkkuja ja hyvää joulua!

      Poista