11.4.2017

Retroaarteita ja live-musiikkia - retkellä Espoon Kierrätyskeskuksessa


Jos olet vintagen ystävä niin Espoon Nihtisillassa sijaitseva Kierrätyskeskus on visiitin arvoinen paikka. Suuri ja siisti teollisuushallin päädyn tila on täynnä astioita, huonekaluja, kankaita, vaatteita, asusteita, kenkiä ja monenlaista pientä kivaa. Viehättävän lisän vierailuuni toi oletettavasti satunnainen pianisti, joka ilahdutti asiakkaita kauniilla soitollaan.
Esillepanoissa on ajatusta ja kaikki tavarat ovat huolellisesti sortteeratut. Kierrätyskeskuksella on myös oma, hauskasti nimetty ja persoonallinen uusiotuotemallisto Plan B. Vierailullani ihastelin mm. näitä uuden elämän saaneita Plan B -tuoleja:
Oletko kirppisihmisiä ja jos, niin missä sijaitsevat lempikirpparisi?

11 kommenttia:

 1. Olen kirppisihmisiä, niitä tulee säännöllisesti kierreltyä yksin ja äidin kanssa.
  Olen monta kertaa lenkkeillyt tuon Nihtisillan kierrätyskeskuksen ohi, mutta ei ole tullut vieläkään käytyä sisällä asti! Täytynee joka kerta mennä auton kanssa, hyvä kun muistutit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos kommentista! Suosittelen piipahdusta Nihtisillassa :-)

   Poista
 2. Mä olin vajaat 10 vuotta sitten kiertelin paljonkin, nyt viimeisestä käynnistä on jo vuosia. Vaatteita en ikinä ostanut vaan lähinnä etsin lasiesineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiahimotukset kovat myös minulla - harmi vain kun kaappien seinät estävät ostelun ;-) Oi, kauniita astiota voisin hamstrata vaikka kuinka!

   Poista
 3. Olen kirppisihminen, todella :)
  Lempparipaikkojani ovat Espoon kierrätyskeskukset Nihtisillassa ja Suomenojalla sekä Kontti kirppis Lommilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että yhteiset harrastukset meillä :-) Lommilan Kontissa en olekaan käynyt, kiitos vinkistä Outi.

   Poista
 4. Olen itse kirppisihminen henkeen ja vereen. Viimeksi kävi toissapäivänä - silloin tosin vain Fidassa. Kierrätyskeskuksessa edellisen kerran joulua ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikset ja kierrätys - loistojuttuja. Terkkuja!

   Poista
 5. Ooh...eikä pitäisi yhdelläkään kirppiksellä vierailla vaan saada entisiäkin romuja talosta ulos :D Tänään tosin jouduin pyörtämään päätökseni, kun ajelin lempparikirppikseni ohi. Toisaalta lähes vuosi sitten siellä viimeksi pyörähdin, joten tämän sallin itselleni :) Minkälainen hintataso tuolla Nihtisillassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, niin totta kyllä tuokin :-)

   Nihtisillan hinnat eivät kaikkein edullisimpia, varsinkaan tuotteissa jotka merkitty sanalla "Retro", mutta toisaalta mielelläni tuen heidän yleishyödyllistä toimintaansa.

   Poista
  2. Taitaa olla sama juttu jokaisella kirppiksellä, retro -sana rekissä saattaa kymmenkertaistaa hinnan verrattuna kirppiksen normihintatasoon :D

   Poista