21.4.2017

Unna S - upeiden kenkien ja laukkujen koti Annankadulla

Voi kevät ja kenkähulluus! No hyvä on, tunnustan - kenkähulluus on minulla kyllä läpi vuoden kestävää, mutta ei kai se haittaa :-)

Kävin tutustumassa sievään ja kompaktiin persoonallisten kenkien ja laukkujen Unna S -kauppaan Helsingin Annankadulla. Tarkasti ja hyvällä silmällä valittuja korkealaatuisia kenkiä, laukkuja ja vöitä mm. seuraavilta brändeiltä: Jeffrey Cambell, Pons Quintana, Steve Madden, Dabilu, Patrizio Dolci, Sorel, OMyBag.

Nämä reikäpopot kuin saisi hopeanvärisinä! Hauskat ja kesällä mukavan vilpoiset. Paksusta pohjasta ja näyttävyydestä plussaa.

Monikäyttöisten värikkäiden nahkaisten pussukoiden/ clutchien valmistaja on Berge'

Pons Quintanan Eva -kengissä on asennetta ja ripaus 70-lukua.

Nämä kärjestään tyylikkäästi muotoillut punossandaalit pääsivät TOP 3 - suosikkeihini heti. Punospinta näyttää hyvältä ja on kokemukseni mukaan materiaalina miellyttävä & joustava. Burgundyn väri herkullinen.

Pakkohan näistä oli napata kuva: putiikin omistajan saappaat ovat varsin säpäkät - WAU!Jämäkät ja kivat Sorelit, viehätyin yksityiskohdista sekä väristä. Huomaa myös hyllyltä kurkistavat ihastuttavat Jeffrey Cambellin mustat mokkasandaalit joissa helmin koristellut korot - ah ihanat nekin!

Unna S
Annankatu 6, Helsinki

Unnan sivuille KLIK

8 kommenttia:

 1. Bergen oranssi clutchie on ihana ❤️
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihanuuksia <3 Just eilen onnistuin bongaamaan alesta Steve Maddenin nilkkurit ja niin odotan, että pääsen niillä kipsuttelemaan ^_^

  VastaaPoista
 3. Ihania kenkiä, noita ei voi vastustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kauniita kenkiä ei voi olla liikaa ;-)

   Poista
 4. En kestä - nuo punaiset ihanuudet tuossa ylimmässä kuvassa. Oi ja voi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kahdet upeat kirkkaan punaiset kaupasta bongasin - instassa ne suursuosikkini. Terkkuja!

   Poista