26.4.2017

Kauneusbrunssilla Samae, siveltimet, sydänrillit ja ihanat chokerit

Iskelmäradion ja Iberon Kauneusbrunssi kutsui sunnuntaina. Herkullista aamupalaa, iloisia bloggaajakollegoita, meikkivinkkejä, livemusiikkia ja kiinnostavia tuoteuutuuksia.






Meikkivinkkejä antoi Juliette Landolin. Ihon kuuulaus on IN-juttu, smokyeye-silmät edelleen ajankohtaiset ja kiva oli kuulla että luonnollisempi kulmameikki on palaamassa.




Koruissa näkyi ruusukultaa ja  reilusti blingblingiä, herkkää puuteriroosaa vaikkapa hiuksiin laitettavissa kangaskukissa.

Sydän-aurinkolasit niin söpöt ja noissa ylemmissä metallinhohtoisissa on jujua - linssit ylhäältä yhdistävä koristepalkki myös varsin trendikäs.

Choker-kaulakorut olivat suosikkejani, nämä kaikki oikein kivoja! Ihastuin myös tyylikkäästi yhdellä strassilla koristettuun mustaan meikkisivellin-sarjaan.




Raakapuuro herkullista, macarons-leivokset veden kielelle nostattavia ja ihana Samae Koskinen akustisesti mahtava yllätys. Emäntänä toiminut Satu Kotonen loi tilaisuuteen rennon iloisen tunnelman ja erityispisteet vielä kauniista pikkujutuista, kuten kukka-asetelmat. Nuo vesimaljoihin kiedotut tulppaanit niin nätit!

Kiitos kutsusta Ibero ja Iskelmäradio.

Iberon sivuille KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

11 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja on ollut tarjolla ja kauniita koruja.
    Itse en pysty nikkeliallergian vuoksi pitämään epäaitoja koruja, mutta nuo choker-kaulanauhat ovat aivan ihania, vaikka niissäkin näytti olevan nikkelihärpäkkeitä myös... Jotenkin vieroksun sitä nimeä, tulee niin mieleen kuristuminen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvä huomio nimestä - kuristamiseenhan se viittaa. Ei tule mieleen olisiko näille parempaa nimeä: kaulanauha? Iberosta kommentoivat ettei pelkoa nikkelistä.

      Poista
  2. Oi tätä blogimaailmaa..miten ihania juttuja!! Mukavaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen brunssi!

    VastaaPoista
  4. Ihania koruja. Livemusiikista plussapisteitä.
    Mukavaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on ja tosiaan, livemusa on hieno juttu.

      Poista
  5. Kivannäköinen tilaisuus ja herkulliset tarjoilut:)
    Sydän-aurinkolasit on tosi makeet. Tollaset pitäisikin saada. Tulee ihan hippiajat mieleen;) Chokereitakin olen ajatellut ostaa, mutta aina kaupassa paikan päällä unohtuu koko asia. Harmittaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tempaista ja laiteta hippivehkeet päälle ;-)! Iloista vappua sinulle!

      Poista
  6. Brunssi näyttää vähän liiankin herkulliselta - samoin Iberon uutuudet. Harmi, kun ei tavallisia aurinkolaseja voi käyttää enää - ja harmi, että choker-kaulakorut ovat tälle kaksoisleualle ja kaulapoimuille se ehdoton no-no;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa problemia aurinkolasien kanssa - siis jos ei jaksa laittaa piilareita. Olisipa mukavaa jos tyylikkääitä rillejä & aurinkolaseja vahvuuksilla saisi edullisesti, niin hankittaisiin heti useammat. Linssit varsinkin kun niin tyyriitä.

      Ja höps sun kaksoisleuka ja -poimupuheille ihana Lady!

      Poista