24.2.2015

Lumene & kevään yllätysvärit - Lumene Gel Effect ss2015

Hyvälaatuiset, kotimaiset ja nätisti kynsille levittyvät Lumene Gel Effect -lakat ovat yksi suosikeistani. Kevät/kesä 2015 Gel Effect -kokoelmassa on muun muassa herkkää vaaleata, malvaa, raikasta pinkkiä ja korallia.

Tulen varmasti lakkailemaan kokoelman kaikilla väreillä, mutta aloitetaan hauskalla pinkin, korallin ja harmaan yhdistelmällä:
Tarkkaan katsottuna harmaa 56 Gentle Breeze sisältää kevyttä shimmeriä. Kaunista!

Kevät on pastellien aikaa ja kesällä yleensä pinkit pop. Kokoelman todelliset yllättäjät ovatkin sävyt nro 14 Early Night tumma punainen ylärivissä oikealla, Nro 56 Gentle Breeze harmaa ylärivissä vasemmalla ja Nro 46 Tiny Path pellavabeige harmaan alapuolella. Pikkuisen jo noita kokeilin, ja pakko sanoa että komeita ovat kynsillä! Aikuinen nainen tykkää :-)

Lopuksi vielä pari kuvaa kynsilläni olevista kolmesta sävystä erilaisessa valaistuksessa:


 
Lumenen sivuille KLIK

PS. SUURI YSTÄVÄMYYNTI – TAPAHTUMA LUMENEN LÄHETTÄMÖSSÄ Espoossa
LA JA SU 28.2.-1.3.2015!
LA 9-16
SU 11-16
LUMENE TEHTAANMYYMÄLÄ ( Lasihytti 1 ) MYÖS AUKI, SIELLÄ KAIKKI -25% LOPPUSUMMASTA!
 



*lakat saatu testiin blogin kautta, PR sample

16 kommenttia:

  1. Onpa upeet kynnet! Mun lempparivärejä on just noi, korallin sävyt ja harmaa. Tällä hetkellä kyllä kirkkaan punaiset kynnet, mutta ei noin upeet :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊! Punaiset kynnet ovat aina hyvä klassikkovalinta. Mahtava blogi muuten sinulla! Täytyy yrittää päästä sinuiksi tuon Wordpressin kanssa.

      Poista
    2. Kiitos, samoin sinulla :) Minulla on aika lailla sekalaista juttua (pieniä ja isoja elämän helmiä). Mulla ollut vähän vaikeuksia kommentoinnin kanssa jos ei ole tuota URL-kohtaa. Täytyy opiskella...
      <3

      Poista
  2. Jaksan aina ihastella noita sinun kynsiäsi. Niin upeat! Noista sävyistä tuo raikas pinkki ja kaunis korallinen sävy houkuttelevat eniten. Ja kyllä nuo vaaleammatkin sävyt voisin napata ;) Tummemmat sävyt kelpuuttaisin mieluusti syksyyn.

    Mia / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Samat tunnelmat olivat myös minulla; näin kevään korvalla katselin heti noita vaaleita, korallia ja pinkkiä...mutta jännästi alkoivat myös nuo erikoisemmatkin kokoelman värit innostaa. Harmaa ja pellava - ihmeen kauniit ☺

      Poista
  3. Toi harmaa on jumalattoman kaunis väri. Mulla on sellainen tunne, että mun kynsilakkapostaukset joutuu pian jälleen tauolle, koska vähän on sellainen tunne, että junnaan ton kanssa seuraavan kuukauden, enkä halua edes muuta kynsilleni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, täällä toinen joka hurahti tuohon harmaaseen. Jotenkin erityisen onnistunut sävy ja pieni shimmer siinä vielä. I'm in Love! Ps ihmettelen vieläkin niitä mobiiliongelmia, harmillisia

      Poista
  4. Kauniit värit, tuo harmaa on etenkin oma suosikkini. Aloitin oman testin kllä eri väreillä, mutta harmaa odottaa seuraavana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ollut ainoa joka innostui tuosta harmaasta. Harmaathan muutenkin olleet kovasti ns tapetilla viime aikoina...myös elokuvissa ;-) Terkkuja!

      Poista
  5. Sun kynnet on kyllä niin upeet.

    VastaaPoista
  6. Lumenen lakat on kyllä mun mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä, eikä hullumpaa sekään että ovat suomalaisia tuotteita :-)

      Poista
  7. Anonyymi23/4/15

    Hei! Sinulla ehdottomasti kauneimmat omat kynnet mitä olen nähnyt, hyvin hoidetut upeasti lakatut aina upeilla lakoilla. Kynnet kauniinmalliset ihanan pitkät upeat on..näitä ilo katsellakkin onni omistaa tuollaiset. Kauniiden pitkien luomukynsien ihailija..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi29/4/15

      Lumenen uudet lakat on upeat kaunilla kynsilläsi! Miten saat säilymään ne virheettöminä arjesta ja onko sulla kuvia jossa kyntesi olisivat vielä pidemmät kuin näissä kuvissa?
      Sinulla on aivan ainutlaatuisen kauniit ja virheetömät kynnet. Itsellä myös pitkät kapeat ja kaartuvat mutta pinnassa epätasaisuutta joka näkyy juomuina lakattuna.

      Poista
    2. Voi kiitos kauniista sanoistasi! Paljon kynsikuviani löytyy esim. Pinterest-tililtäni jonne pääsee blogin oikeassa reunassa olevasta kuvakkeesta. Siellä myös kuvia joissa kynteni pidemmät. Jostain syystä koen etteivät kynteni ole nätit kun ne ylittävät tietyn pituuden ja silloin on kylmästi vain lyhennettävä...
      Minua on siunattu kestävällä kynsilaadulla, kotitöissä käytän kumihanskoja ja muistan aina käsivoiteen. Hyväksi havaittu juttu on myös kynsinauhaöljy joka ravitsee, kosteuttaa ja antaa kynsilleni joustavuutta. Ai niin, oletko kokeillut epätasaisuuteen ns ridge filler -lakkaa?

      Poista