17.2.2015

Anastasia Dipbrow - vedenkestävä kulmakarvapelastus

Anastasia Beverly Hills on kehuja kerännyt amerikkalainen kosmetiikkamerkki. Kiinnostavaa oli päästä kokeilemaan paria heidän tuotettaan, nimittäin voidemaista Dipbrow Pomade* -kulmaväriä sekä Contour Kit* -kasvojen korostus - ja varjostuspalettia ( josta aikaisemmassa postauksessani täällä KLIK ).

Kulmakarvat ja huulet ovat mielestäni aikuisen meikin kulmakivet. Helposti leveitettävää voidemaista Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade* -kulmaväriä olen nyt kokeillut moneen kertaan ja täytyy sanoa että kovasti tykkään! Vedenkestävä väri pysyy iholla erittäin hyvin ja viistoa, teräväkärkistä sivellintä apuna käyttäen voi kätevästi lisätä kulmiin volyymiä tai täyttää kulmakarvojen aukkopaikat. Oikeanlainen ( lue niukahko ) annostelu vaatii tietenkin hieman harjoitusta, mutta eiköhän tämä tästä ;-)

Värejä on saatavana useita. Minulle entiselle blondille ja ns. maantienväriselle suomitytölle sopivin lienee harmahtavan ruskea sävy Soft Brown. Hyvä viistokärkinen sivellin on tosiaan kulmakarvajutuissa aivan ehdoton - paremman puutteessa mennään nyt tällä Sokokselta ostamallani We Care Icon -merkkisellä.


Anastasiaa myy esim Kicks ja varsin riittoisan Dipbrow-kulmavärin hinta on n. 26e / 4g.

Kicksin sivuille KLIK


Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram
*tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

10 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kokemuksiasi tästä! Katselin näitä Kicksissä juuri viime viikolla.
    Mulla on se Brow Wiz -kynä sävyssä taupe, ja se on hiukan liian ruskeasävyinen. Ash blonde tai medium ash voisi olla sopivampi, mutta kumpaakaan ei ole Kickissä. Kaikki kynätkin olivat syksyllä lopussa ja poikani toi kynäni tuliaisina Amerikan-matkaltaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anastasian Brow Wiz on varmasti tosi hyvä myös. Ja joo, taitavat olla aika suosittuja nämä :-)

      Poista
  2. Olen lukenut tästä niin paljon kehuja, että on suorastaan pakko ostaa tämä testiin. Kulmat ja huulet ovat ne tärkeimmät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä Ninni. Ilman ripsiväriä voin vaikka olla, mutta kulmat ja huulet - ne on oltava ns. kuosissa :-)

      Poista
  3. Tää houkuttais, mutta olen kulmien kanssa kynäni orja ja vanha koira ei oikein tässä tapauksessa opi uusia temppuja. :D Edes Guerlainin ihana kulmapaletti ei saanut mua innostumaan siveltimen käytöstä kulmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vai vanha! Nuori koira pikemminkin ja sievä sellainen.

      Poista
  4. Tuo minuakin himottaisi, vähintään kulmakarvat huolittelen joka päivä ja meikkivoiteen laitan jos ei muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :-). Kulmat ovat tärkeä juttu, kohottavat ja antavat kasvoille ilmeen.

      Poista
  5. Oi voi kun olisi rahaa, testaisim heti! Ja kesäksi varmaan täydellinen vedenkestävyytensä vuoksi, pysyy sitten mm. uidessakin ja auringon vaalentamat kulmakarvat ei niinkään haittaa. :) Itse olen vasta innostunut huulipunista, huuliväreistä ja värillisistä huulivoiteista. Vielä pitäisi pari sopivan sävyistä huultenrajauskynää ja huulipunaa tms. löytää. Vielä vähän hakusessa se just itselle sopiva sävy. Kiitti vinkistä, tuon Kicksin sivuilla aion käydä heti tämän kommentin lähettämisen jälkeen, alkoi meinaan kiinnostamaan! :) Itselle myös kulmat ovat tärkeät ja jokapäiväiseen meikkiin kuuluu ainakin ripsari ja meikkivoide tai bb-voide (paitsi kesällä harvemmin) Ja huulille sipaisen vähintään huulirasvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, kiva lukea pohdintojasi. Kicksissä muuten yksi edullista huulipunalemppareistani, runsaspigmenttinen ja hyvin pysyvä Viva la Diva. Mukavaa perjantaita!

      Poista