2.3.2015

Aikuinen nainen testaa: Invisible Skin by KICKS

Viime aikoina markkinoille on putkahtanut nestemäisessä muodossa olevia keveitä No make up -look -meikkivoiteita useilta valmistajilta. Omaan testikoppaani päätyi KICKS Invisible Skin*.

Tyylikkäästi mattapintaisessa lasipullossa oleva nestemäinen meikkivoide tekee mitä lupaa; eli levittyy iholle mukavan helposti, antaa tasaisen pitkäkestoisen mattapinnan ja ikään kuin korostaa ihon luonnollista hohdetta ( kommetteja tuli kahdelta työkaverilta, - eli toimii :-). Tuotteen koostumusta voisi verrata vaikka juotavaan jugurttiin, ei siis aivan vesimäistä - mutta ohuen ohutta kuitenkin.

Tällaista nestemäistä meikkivoidetta tulee helposti liikaa, mutta onneksi pullossa on pipettiannostelija. Pipetti on muutenkin kiva, hygieenisempi vaihtoehto.

Ravistettava ennen käyttöä. Auringonsuojakerroin 20. Myyntipaikka KICKS hinta 24,90 e /  30 ml*tuote saatu testiin blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivan kevyeltä voiteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen se juuri on. Tasoittaa sävyä ja levittyy iholle hetkessä, kiiremeikkaajan hyvä apuri 😊.

   Poista
 2. Voin hyvin kuvitella, että tämä on omiaan aikuiselle iholle. Kevyt ja luonnollinen meikkivoide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut; aikuiselle iholle paras meikkivoide on ohut. Tasoittaa ihon väriä ja -pintaa sekä antaa hehkua. Terkkuja!

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta, nätti tuo pullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattapintainen lasipullo on kyllä nätti. Ehkä voisi olla hieman pienempi kuitenkin... Tuntuu että voide on erittäin riittoisaa ja siksi 30 ml on kyllä aika paljon, saattaa parasta ennen päiväys tulla vastaan.

   Poista