9.3.2015

Lumene ja kevään yllätysvärit osa 2 - Lumene Gel Effect Elegance with a twist part 2

Lumenen kynsilakkojen kevätkokoelman nimi on osuvasti " Elegance with a twist ". Aikaisemmassa postauksessani näkyivät koralli ja pinkki; tässä kynsilläni hieman erikoiset, mutta jotenkin aivan ihastuttavat pellava, kyyhkynharmaa ja helmenvalkoinen.

Pellavainen nro 46 Tiny Path on kevyesti kultashimmeriä sekä valopigmenttejä sisältävä beige ja harmaa nro 56 Gentle Breeze sisältää niitä myös - erityisen ihastunut olenkin tuohon harmaaseen. Laadukkaiden Lumene Gel Effect -lakkojen kevätmallistossa on kaikkiaan kahdeksan mielenkiintoista väriä. Aikuinen nainen tykkää :-)!Meikkivoidejutussani vilahtavat nämä jännän väriset kynnet täällä KLIK ja aikaisemmassa postauksessani Lumene Gel Effect -lakoista täällä KLIK

Lumenen sivuille KLIK 


Ovatko Gel Effect -lakat sinulle tuttuja?


*lakat saatu blogin kautta, PR sample

6 kommenttia:

 1. On, ainoat jotka pysyy noista halvoista mun kynsissä. Paitsi nyt tän kevätkokoelman kohdalla yhden sävyn kanssa testaillessa oli pysyvyysongelma, mutta nämä neutraalit pysyivät moitteetta. Ja se harmaa, se on varmaan mun suosikkilakkani tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry dear kun vastaaminen kesti, työkiireitä. Hauskaa että harmaa myös sinun suosikkisi. Kuten elokuvassa ( hih ), harmaan sävyjä on tosi paljon - tämä on varsin onnistunut sellainen. Hyvää perjantaita!

   Poista
 2. Anonyymi9/3/15

  En oikein tosta beigeistä ehkä, mutta harmaa ja valkonen! Täytyypä kaydä hakemassa heti. t Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina! Joo helmenvalkoinen - se on klassisen kaunis ja raikkaanoloinen vaihtoehto aina. Tykkään itsekin. Mukavaa kun aurinkoista, toivotaan sitä myös viikonlopuksi.

   Poista
 3. Aivan ihana nimi Lumenelta kokoelmalle tosiaan: Elegance with a Twist. Todella kaunis tuo helmenvalkoinen, mutta hienoimmat nämä ovat juuri näin yhdessä kuten olet ne laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kokoelman nimi on tyylikäs ja varsin osuva. Kiva kuulla sinusta, toivotan iloista päivää!

   Poista