5.11.2014

Aikuinen nainen testaa: napakoittava kasvonaamio Payot Perform Sculpt Masque

Pikku hiljaa olen tullut siihen tulokseen että on kosmetiikkaa jossa voi säästää ja on kosmetiikkaa jossa laatuun voi vähän sijoittaa. Edullisiin markettiostoksiini kuuluvat esimerkiksi silmämeikinpoistovesi, puhdistusmaito, ripsiväri ja hiuslakka. Ne joihin haluan hieman panostaa ovat onneksi yleensä riittoisat ihonhoitotuotteet kuten seerumit, kasvovoiteet, kuorinnat ja hoitavat naamiot.

Ilokseni ranskalaisen Payot-merkin maahantuoja lähetti kokeiltavakseni uutta erityisesti aikuiselle iholle suunniteltua  Perform Lift -sarjaa. Payot Perform Lift Intense -voiteeseen olen aivan ihastunut ( postaus täällä KLIK ) ja samaa on nyt sanottava tästä kasvonaamiostakin. Hennon vaaleanpunaista ja pieniä helmiäishippusia sisältävä  Payot Perform Sculpt Masque -naamio levitetään puhdistetuille kasvoille ja kaulalle kymmemeksi minuutiksi. Hyväntuoksuinen ihoa ravitseva nautinto ja aikuinen nainen tykkää!



Payot-sivuilla näin:

"Lokakuussa lanseerattu uusi Perform Lift on Payot:n Dermo-sensoriaalista konseptia noudattava tehokas ihonhoitolinja ikääntyneelle iholle. Perform Lift tuotteet suojelevat ja stimuloivat ihoa ja ihosoluja sen ikääntyessä ja näin ehkäisevät ihon rakenteellista veltostumista ja kimmoisuuden, kiinteyden ja heleyden puutetta. Tuotteiden sisältämä Acti-Lift aktiiviainesosa on yhdistelmä Payot:n patentoimia aktiiviaineita. Acti-Lift sisältää Wakame-leväuutetta joka parantaa solujen välisten sidosten muodostumista ja suojaa soluväliaineen elastiinia ja kollageenia.
Lisäksi uudistavat Peptidit puolestaan stimuloivat ihoa vahvistavien proteiinien tuotantoa ja ainutlaatuinen uusi aktiiviaine, kaksoissidoslinkitetty hyaluronihappo jonka tehokas ja pitkäkestoinen vaikutus täyteläistää ihon pintaa sekä kosteuttaa ja silottaa syvempiäkin juonteita voimakkaasti ja pitkäkestoisesti."


Payot-sivuille KLIK
Payot-tuotteita myyvät kauneushoitolat löydät täältä KLIK
Payot Facebookissa KLIK 


ps. Ihanaisen blogikollegani Jonnan testissä kiinteyttävät Payot-silmänaamiolaput täällä KLIK 

*tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample 

4 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa ihanalta, kyseine merkki aivan vieras, mutta mielenkiintoinen tuttavuus. <3

    Kaunista keskiviikko. :)

    Ja tervetuloa osallistumaan pariin ihanaan arvontaan blogissani Yotuel ja Korres ihanuuksia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, kipitänkin kurkkimaan hetikohta 😊

      Poista
  2. Payot on kyllä super mielenkiintoinen sarja, hauskoja tällaiset naamiot joiden esteettiseen ulkonäköönkin on panostettu. :)

    VastaaPoista