31.10.2014

Hopeinen hipsaus hiuksille - Biozell Silver

Tämä aikuinen nainen on ns. entinen blondi. Hiuksiltaan ja hih, kenties myös mieleltään ;-). Oma vaalea värini on pikku hiljaa tummunut vaaleanruskeaksi. Kesällä aurinko kirkastaa, mutta näin talviaikaan oli turvauduttava kampaajan apuun. Otin piristyksesksi vaaleita raitoja.

Jostain syystä raitojeni heleällä vaaleudella on ikävä taipumus pikku hiljaa kääntyä keltaisen suuntaan ja sitä vastaan löysin oivan tuoteparin: Biozell Professional Hopea shampoo ja Biozell Professional Hopea hoitoaine. Kädellä esim. shampoo on hurjannäköistä tumman lilaa, mutta ei hätää - hiusteni raidoissa hopeinen vivahde on hyvin hillitty.

Anttilan hyllyssä näkyi olevan muitakin ulkonäöltään pirteiksi uudistuneita tosi kiinnostavia Biozellin tuotteita. Pitäisiköhän seuraavaksi kokeilla tuollaista hoitavaa sävytettä tai ihanalta kuulostavaa Arganöljyeliksiiriä...




Biozellin sivuille KLIK

14 kommenttia:

  1. Sain I love me - messuilta sitä araganjuttua testerin, ei toiminut omaan tukkaani. Sen sijaan Colormaskeilla tämä minun tukkani on tämän pinkin sävyn saanut, aivan ihania. Tykkään hopeasta myös. Biozellilla on monta mielenkiintoista ja kiinnostavaa tuotetta, pidän purkkien uudistuksestakin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos loistavasta vinkistä. Keltaiseen vetää täälläkin. Tuo naamio jo onkin, mutta täytyypä testailla noita shampoita ja hoitoaineita.

    Kaunista ja kirpsakkaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se keltaisuus ei oikein innosta. Mikähän siinä että raidat aina haluavat menettää kirkkautensa..

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Katselin samoja purkkeja Sokkarilla, mutta en tohtinut vielä ostaa. Nyt varmaan tohdin. :) Myös täällä kesän ihanasti vaalentama tukka on saanut maantien sävyjä... Kampaajareissu on siis pian tulossa.

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Hiusnaamioissa taisi olla hopea myös. Sitäkin tekisi mieli kokeilla.

      Poista
  4. Hopeashampoota käyttää tämäkin entinen blondi, joka muuten myös tekee raitansa itse kympillä kuussa:)
    Biozell on kai suomalainen, ja muotoilutuotteet ovatkin tuttuja.

    VastaaPoista
  5. Hyvä idea! Mitä tuotetta suosittelet noihin raitahommiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen raidat Schwarzkopf Blonde Super highlight -tuotteella. Ostan sellaisen pakkauksen, jossa on muovihattu, ja sen läpi vedän hiukset omalla pitsinvirkkauskoululla. Annan aineiden vaikuttaa 45 minuuttia tummanvaaleisiin hiuksiini. Olen tehnyt tällä systeemillä nyt 25 vuotta: tukka on kestänyt, tosin aineet ovat viime vuosina muuttuneet hellävaraisemmikso, enkä enää tarvitse öljyhoitoja välissä. Hopeahoitoaine tulee nyt pakkauksen mukana, ja aina joskus käytän hopeashampoota. Tällä tavalla olen säästänyt pitkän pennin:)

      Poista
  6. Kunnon hopeashampoot ovat melko tarttuvaa tavaraa, itse käytän Fudgea ja sen käytön jälkeen saa käsiä hangata oikein kunnolla, että saa violetin vivahteen pois. Biozellia en ole kokeillutkaan muuta kuin Color Maskia, mutta se ei vaikuttanut hiuksiin mitenkään.

    ps. Luulet vaan, ei se sisäinen blondius mihinkään katoa :)

    VastaaPoista
  7. Minulla on kanssa tosi vaalea tukka, ja käytän myös hopeashamppoota keltaisuutta poistamassa. Hyviä vinkkejä siis otetaan aina vastaan! :) Ihanaa sunnuntaita!
    xx J

    VastaaPoista