2.2.2014

Kultaista valoa ilman terotinta ja sivellintä - Twist Up Eye Gloss highliter

Lupaamiani Ray of Light -kynsilakkakuvia ennen on esiteltävä mielenkiintoinen luomiväri, nimittäin kätevästi puikkomuodossa oleva ja valoa heijastava IsaDora Twist Up Eye Gloss highlighter.

Keväisiä uutuusvärejä on kolme:
03 Champagne Cocktail - shampanjansävyinen eli kultaan taittava läpikuultava
05 Jet Set: vihertävä, hopeaan ja kultaan taittava sävy
07 Pink Diamonds: kaunis kylmän vaaleanpunainen sävy

Aikuinen nainen valitsi näistä Champagnen* -kuinkas muutenkaan ;-)  Champagne is always a good idea - kuten sanotaan. Tuote on kuin kimaltavaa pehmeästi levittyvää, mutta ei rasvaista, huulipunaa - ja siksi helppo sipaista luomille.



Vasemmalta: 03 Champagne Cocktail, 05 Jet Set ja 07 Pink Diamonds





Kullanhohtoinen kevyt shampanjan väri antaa valoa luomen liikkuvalle osalle, silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle, pikkuruisen hipaisun voi ehkä juhliin antaa myös amorinkaarelle ( kunhan muistaa huolellisen häivytyksen ). Jäin miettimään että tavanomaisista beigen-ruskean ja tumman harmaan sävyistäni poiketen tuo viileä pinkki luomiväri saattaisi sekin olla hieno....

Oletko käyttänyt pinkkiä silmämeikissä?

ps. terotinta ei muuten tämän kanssa tarvita: Twist Up Eye Gloss -luomivärikynästä saa lisää pintaa pyöräyttämällä. En myöskään käyttänyt sivellintä ... häivytys sujuu sormella.

* tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllättävän kiva tuote tämä ja mukavan helppo laittaa kun ei varise eikä tarvita sivellintäkään.

      Poista
  2. Anonyymi3/2/14

    Kiinnostavaa, pysyykö hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Silmäluomeni rasvoittuvat helposti joten käytän luomivärin alla aina pohjustustuotetta, useimmiten Lumenen silmämeikin pohjustajaa. Hyvin pysyi kulta luomillani.

      Poista
  3. Tuo shampanja vaikuttaa kauniille ja (aikuisen ;)) käytettävälle värille. Pinkki ei tuossa puikossa näytä hirmu ärhäkkäälle, joten miksei. Tosin näkömuistissani on edelleen se kasarilla omistamani 2-osainen luomiväri, toinen väri hotpinkki ja toinen mattamusta. Niitä sitten reippaasti luomelle sutien, mustaa siipimäisesti reunoilta venyttäen...ja ai mikä häivytys =DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, hotpinkkiä ja mustaa - varmasti komea näky :-D

      Näissä värit pehmeitä pastelleja ja siksi mietin että olisikohan tuo pinkki kokeilemisen arvoinen. Shampanja on mielestäni hyvä ja sopii ns aikuiseen leikkiin. Terkkuja!

      Poista