2.8.2013

Hohtavaa sokeria kynsillä - Lovely Sugar Crush Nails by IsaDora

Sain maahatuojalta kokeiltavaksi kaksi sävyä IsaDoran syksyn uutuuslakasta Sugar Crush Nails, punaiseen vivahtavan korallin ja sinisen. Sininen 128 Ocean Crush näytti heti niin herkulliselta että aloitan testauksen siitä.


Korkin kyljessä oleva tarra kertoo lakan jännästä olomuodosta, kuin värjättyä sokeria kynsillä – mielenkiintoista! Kaksi kerrosta lakkaa ja säväyttävät kynnet olivat valmiit.  Jos muutaman vuoden takaisia Cracle-lakkoja ei lasketa, niin tämä on ensimmäinen ns. tekstuurilakkani ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen lopputulokseen. Nätti väri, hyvä peittävyys ja ennen kaikkea tuo mahtava pinta, kuin pieniä sokerihippusia mattapohjalla.

Värejä on kymmenen ja kiinnostavilta vaikuttavat myös tuo vaalein sininen 126 Sky Crush ja hopeinen 100 Diamond Crush. Valmistaja lupaa lakkauksen pysyvän siistinä jopa 7 päivää, katsotaan miten käy ;-). Pikkuisen kyllä mietityttää lakan poistaminen, toivottavasti ei yhtä tuskaista kuin glitterien kanssa..


Lisää kokemuksia ja kuvia Sugar Crush –lakasta seuraa…

Miltä näyttää ja oletko kokeillut tällaisia erikoislakkoja?

11 kommenttia:

 1. Nimetön2/8/13

  odotan toista väritystä:)nääkin makeat mutta katotaan mitä teet seuraavaksi:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi :-). Tämä sininen on upea ja pinta mielestäni hauska. Korallinväriset kynnet ovat tulossa, mutta kestää tovin kun ensin kokeillaan tämän lakkauksen kesto. Saapa nähdä meneekö minulta lakkauksia melko usein vaihtelevalta hermo ennen seitsemää päivää ;-)

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihana! Todella kauniin värinen :)
  Mie himoitsen hiekkalakkoja mutta vielä ei ole yhtäkään tullut hankittua :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi :-). Tällainen hiekkalakka minullekin aivan uusi kokemus. Alkuun röpelöinen pinta tuntui kummalliselta kynsillä; mutta hohto, väri, helppous ja 3d-efekti ovat kyllä tosi kivat.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin nää hiekka- ja kaviaarilakat ei ainakaan vielä puhuttele, mutta en sano koskaan ei ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä asenne :-). Minullakin oli epäilykseni, mutta nyt huomaan että tekstuurilakka, tai ainakin tällainen hiekkalakka on laiskan laittelijan unelma. Kahdella kerroksella valmista :-)

  VastaaPoista
 7. Mulla ei ois kyllä kestänyt seitsemää päivää kynsillä IsaDoran Purple Crush, mutta olin siihen silti tyytyväinen. Poistaminen ei ole lähimainkaan yhtä hankalaa kuin glitterin poisto :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi :-). Aika tämäkkää lakka kyllä on ja ihmeen hyvin kestänyt. Kiva kuulla että poistaminen ei niin hankalaa kuin glitterin, illalla kokeilen miten käy...

  VastaaPoista
 9. Mä ostin just itselleni Isadoralta ensimmäisen tekstuurilakan sävyn 106 :) Odotan paljon. Kokeillut oon China Glazelta ja Opilta vastaavia, eivät nekään huonoja oo, mutta mee oma aikansa että tottuu kynnen pinnan karheuteen :)
  Todella nätti väri tämäkin mikä on kynsilläsi, ois varmaan pitänyt kotiuttaa sekin :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommentistasi ja hauska tutustua :-). Totta, tekstuurilakattu pinta oli niin erikoisen tuntuinen että alkuun monesti löysin itseni kynsiä näpelöimästä. Kaunista, kimaltavaa ja karheata.

  Onnea uudelle lakallesi ja kuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 11. Mirja:

  Unohtui sanoa että väri 106 on varmasti upea kynsillä. Pinkissä on jotain niin taianomaista.

  VastaaPoista