24. elokuuta 2013

Aikuinen nainen ja varpaankynsien geelilakkaus

Hei sinulle lukijani!

Nyt tulee ensimmäinen postaus jossa ei ole kuvaa.  Aiheena heinäkuinen jalkahoitoni & uusi tuttavuus: varpaankynsieni geelilakkaus. Olen ollut tyytyväinen varpaankynsien nude-lakkauksiin jotka pysyivät siisteinä todella pitkään. Viiikko sitten kävin eräässä toisessa salongissa poistattamassa vanhat geelilakat ja laitettiin samalla uudet vaalean kimmeltävät.

Ensimmäistä kertaa kun innostuin näihin geelilakkoihin, en tullut ajatelleeksi sitä ettei ko. lakkausten poistaminen välttämättä onnistukaan kotikonstein. No, salongissa varpaani kiedottiin poistoaine+pumpuli+folio-nyytteihin ja lähtiväthän ne vanhat lakat keskikovan kuumotuksen jälkeen. Vaan nyt kun operaatiosta on kulunut jonkin aikaa, varvasparkani ovat aivan kamalan näköiset - kuin Saharan autiomaata ( tässä syy siihen ettei postaukseen tullut kuvaa ;-). Ei suurta ongelmaa / terveyshaittaa, mutta vaikuttaa siltä että geelilakanpoistoaihe oli vähän tymäkämpää tavaraa kun iho näin kuivuu & kuoriutuu.

Tämä vain tiedoksi muille geelilakkauksista haaveileville ensikertalaisille.

Mukavaa viikonloppua, ja nyt jalkavoidetta laittelemaan :-)!


6 kommenttia:

 1. Mua periaatteessa kiinnostaisi varpaankynsien geelilakkaus, ja kotona ois välineetkin, mutta arvaapa taivunko minä tekemään niitä itselleni? XD Normaalilakkauksen saan tehtyä kun sen kanssa ei ole niin tarkkaa, jälkikäteen saa siistittyä reunat ja ohimenneet lakat... mutta geelilakka pitäis olla taatusti siisti ennen kuin varpaat työntää uuniin :)

  Ne lakat on varmaan poistettu sulta ihan raa'alla asetonilla, joka tosiaan vie iholta kaiken oman rasvan ja kosteuden, joten sen käsittelyn jälkeen varpaat kyllä varmasti kaipaavat extrapaljon rasvausta ja öljyämistä.

  VastaaPoista
 2. Jep, tuttu tilanne ;-) ja juuri siksi tartuin Grouponin tarjoukseen.

  Geelit minulle ihan uusi juttu, mutta kuvittelisin poistoaineen olleen jotain muuta (?). Varvasrukat nimittäin enemmän kuin kuivat, iho kesii kuin olisi pahasti auringossa palanut... Ei muuta kuin rasvaa ja lisää rasvaa :-)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. OMG - nytpä pistit pahan ;-)! Taidan olla aivan uuno noissa, tai ainakin ensikertalainen...

   Poista
 4. Onkohan tuo ihan normaalia että iho kuoriutuu? o.O Mä varmaankin itse ainakin soittaisin paikkaan ja kysyisin et näinkö kuuluu käydä, aika kauhistuttavaa jos nahka lähtee irti. Ja siis mua on kiehtonut myös alusta asti noi geelaukset mutta kestääkö ne sitten kynsissäni liian kauan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei hätää. Viilasin suurimmat riekaleet ja päälle ahkeraa rasvausta, kyllä se siitä :-). Itse mietin tuota samaa l. vaihtelunhaluani kun sormiin tarjottiin geelausta..eikä sitten tullut kauppoja.

   Varpaankynsissä superkestävyys oli kyllä kätevää, vaan ensi kerralla taidan kyllä varovaisesti viilailla geelit sitten itse pois..

   Poista