26. elokuuta 2013

Aikuinen nainen ja ripsiväritoiveet

Tapani mukaan otin kesäksi ripsipermanentin ja kestovärin, mutta nyt on taas aika siirtyä kunnolliseen ja volyymiä antavaan ripsiväriin. Aikaisempaan Lumenen ripsiväriini olin tyytyväinen, joten päätin pysyä merkissä, mutta haluan nyt kokeilla vedenkestävää Blueberry Curl Mascaraa.

Mitä aikuinen nainen ripsiväriltään toivoo?

Joustavat, tahraamattomat, paakuttomat ja ennen kaikkea ripsentaivuttajien tuloksen säilyttävät räpsyttimet ( minulla käytössä aivan tavallinen metallinen taivutin, varmaankin mallia H&M ). Sopivan kokoinen harja ja ripsivärin hoitavuudesta tietenkin plussaa.


Blueberry Curl Mascarasta Lumenen sivuilla näin:

"Täydellisen taivutetut ripset pohjoisen luonnon voimalla – myös vedenkestävänä. Joustava muoviharja tuuheuttaa ja taivuttaa ripset täydellisiksi – ilman paakkuja! 100% luomu suomalainen mustikansiemenöljy ravitsee ripsiä ja auttaa pitämään ne vahvoina ja hyväkuntoisina. Litteä, sivuilta pyöristetty harja nostaa ripsiä ylös ja tekee ripsistä kaarevat ja taivutetut. Kartion muotoiset, pehmeät ja joustavat muoviharjakset tarttuvat ripsiin helposti ja antavat ripsille väriä tyvestä latvaan ja erottelevat samalla ripset tehokkaasti. Tuote ei sisällä hajusteita, alkoholia tai formaldehydia. 7 ml."

Testaus alkaa tänään ja raporttia seuraa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti