11. elokuuta 2013

Koristeltua korallia kynsillä - My natural nails Coral with Confetti

Sinisten kynsien jälkeen teki mieli aivan erilaista värimaailmaa ja päädyin itselleni epätavalliseen valintaan: herkkään koralliin. Positiivinen yllätys - en olisi arvannut.

Pienet koristelut tein Jolly Jewels -sarjan musta-valko-hopea -hippuisella ns. konfettilakalla - superhelppo tie koristelutuihin kynsiin. Tällä kertaa hiput eivät olekaan kärjessä, vaan kynnen juuresta vasemmalle, liutetusti.


Ulkona väri näyttää tältä.


Jollyillä koristeleminen on niin helppoa. Nimettömässä vähän liikaa hippuja ja liian suurella alueella,  mutta pikkurilli ja etusormi onnistuivat mielestäni hyvin.

Tämän ei ole tarkoitus olla hippulakkamainos, olen vain niin ihastunut tähän Seppälän myymään Jolly  Jewels -lakkasarjaan. Kova miettiminen oli siinä, että ostanko musta-valkoisista numeron 123 vai numeron 118 - äkkiseltään näyttivät niin samankaltaisilta. Valintani oli 118 vain sillä perusteella että pienemmät hippuset irtoavat lakanpoistossa helpommin ( laiska aikuinen nainen ;-).

Ja joo, nyt tietenkin sitten haikailen sen kaupan hyllylle jääneen numeron 123 perään... Voi tätä  naisen elämää ;-)!


ps. käytetyt tuotteet alus- ja päällyslakan lisäksi: Yes Love Y67 ja Jolly Jewels 118

2 kommenttia:

 1. Voi luoja! Nää iski! Miten noi Seppälän Golden Roset kuivuu ja peittää? Mikä merkki ja väri tää koralli nyt on? Ja mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Sugar ;-)!

   Jolly Jewelsejä olen käyttänyt lähinnä päällyslakkoina ohuelti koska glitterlakkojen poistaminen ei ole lempipuuhaani. Hyvin kuivuu ja peittämisen suhteen eri väreissä on eroja. Tässä käytetty musta-hopea-valkoinen 118 on hippuja kirkkaalla pohjalla, kun taas toinen ostamani nro 115 on valkoharmaalla maitomaisella enemmän peittävällä pohjalla ( kuva täällä: http://funkyandfifty.blogspot.fi/2013/05/hentoa-valkoista-kynsilla-mutta-vain.html ).

   Lisäsin tähän alimmaiseksi kuvan tuosta halpis-korallista. Kirpparilta ostettu eika laadullisesti kovin hyvä ( vaatii 3-4 kerrosta peittääkseen ), mutta väri aika kiva.

   Poista