30.7.2013

Rippijuhlakynteni, valkoista ja hopeaa9 kommenttia:

 1. Teknistä ongelmaa edelleen, sorry! Blogger ei jostain syystä suostu ottamaan vastaan tekstiäni, siksi vain kuvat tuossa yläpuolella.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Onko peukunkin kynsi pysynyt yhtä pitkänä ja suorana ilman kasvun aiheuttamaa käpristymistä?

  VastaaPoista
 3. Suora on ja kiitos kehuista :-). Näin kuvista katsellen taitavat kyllä olla jo ylipitkät nuo kynteni...

  VastaaPoista
 4. Onpahan komeat kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos :-)!

  Minkälaista kynsimuotoa muuten suosittelisit? Perinteisesti olen suosinut mantelia, mutta tuntuu että valtaosassa kynsiblogeista mennään kulmikkailla. Pikkuisen olen kulmikkaita nyt yritellyt, muttta en meinaa tottua milään...grrrrr ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta muodon on oltava se josta itse tykkää. Kulmikkaassa ts. tasaisessa/taltassa on reunojen ehjänä pitämisen kanssa omat ongelmansa. Pyöreä taas näyttää helposti leveälle kynnelle varsinkin jo leveässä kynnessä. Itse rakastan ylikaiken mantelin mallista kynttä, jossa kärki teroitetaan vain noin 1cm:n matkalta kärjestä päin katsottuna. Lyhyessä kynnessä "pehmeä tynnyri" on kaunis. Kynsityynystä lähtien teroitetut stiletot on kamalat.

   Poista
  2. Kiitos, kiva kuulla ajatuksiasi tästä. Selvästikin olet hyvin perillä myös muotoasiossa :-)

   Olen ollut klassinen manteli tai ovaalintapainen aina miettimättä asiaa sen kummemmin, vasta viime aikoina innostuin kokeilemaan kulmikkaampaa. Lopputulos melko kapeankaarevissa kynsissäni oli mielestäni kamala, todennäköisesti syynä juuri tuo kaarevuus. Makuasioita tietty ;-)

   Parhaiten kulmakynsikokeiluni näkyy postauksessani 2. elokuuta, siis ne siniset Sugar Crush -kynnet...

   Poista
  3. Sun upean kapean kaareva (c-kaari) kynsi kyllä minustakin huutaa ovaalia, tai mantelia, miksei pyöreääkin kun kynnet ei ole leveät. Mun isältäni perityt lapiot pitää saada näyttämään kapeilta ja siinä auttaa vain taltta ja manteli.

   Poista
 6. Respect! Nyt on kyllä puutetta yleissivistyksessäni..en ollut koskaan niistä kaarista kuullut. Täytyykin tutkailla netistä, kiitos opastuksesta.

  VastaaPoista