31. heinäkuuta 2013

Toiveita?


Ajattelin uudistaa hieman blogini ilmettä. Onko toiveita ulkoasun, kuvien, aiheiden tai muun suhteen? Sana on vapaa :-)

Ps. Nämä ihanat vadelmat on poimittu omin pikku kätösin Lammilta, niin herkullisia ja niin kauniita :-)

9 kommenttia:

 1. No hitsi, oisit meiltäki samalla käyny noukkimassa vatut. ;) Linnuille ne menee, valitettavasti. Ei meillä kukaan jaksa niitä kerätä.

  VastaaPoista
 2. Hei, itsekin viisikymppisenä olisi mukava lukea ja näkeäkin sinisiä ajatuksia, päiväunia, erotiikkaa ja miksei ihan seksistäkin. Kiitokset ja terveiset

  VastaaPoista
 3. Miracle:

  No voih, ensi vuonna sitten :-)! Tunnustan etten kylläkään ole ns. himopoimija, mutta olin kyläilemässä siinä kirkon kupeessa ja nuo kauniit vadelmat olivat juuri parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:

  Kiitos kommentistasi. Blogini kuitenkin keskittyy akselille kynnet-kauneus-tyyli ja tuunaus, joten toivomasi aiheet jäävät nyt ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 5. Kynsien perushuollosta ja välineistä jotain. Muukin tuunaus kiinnostaa ;) Toivoo nimimerkki "mustikkametsästä ja kasvimaalta terveisiä"

  VastaaPoista
 6. Hei Tiina! Kiitos terveisistä ja kiva kuulla sinusta :-) Toiveet talletettu ja mietintämyssyssä. Mitä pidit sinisestä sokerilakkauksesta, liian rajua ;-)?

  http://funkyandfifty.blogspot.fi/2013/08/hohtavaa-sokeria-kynsilla-lovely-sugar.html


  VastaaPoista
 7. Uus lookkihan on tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 8. Jipii, kiitos! Oletkin ensimmäinen joka huomasi pikku uudistukset..banneria täytyy vielä varmaan rukata, l.siirtää oikealla olevaa tekstiä vasempaan. Oma bannerisi muuten ihan supersuper hieno!

  VastaaPoista