5.4.2018

Vakavaa ja kevyttä lukuhommaa sekä lisää kynsilakkahulluttelua

Huomasin etten ole muistanut kertoa lukujutuistani vähään aikaan. Kovasti ajattelemisen aihetta antaa Margareta Magnussonin kohuttu kirja: Mitä jälkeen jää. Teema on kieltämättä varsin rajun kuuloinen: kuolinsiivous (ensivaikutelmani mukaan kuitenkin oivaa lukemista ).

Surulla on sulkapeite -kirjan nimikin on vastustamattoman kaunis. Kevyttä puolta taasen edustaa kynsilakkojen ja kynsikoristeluiden maailmaan sujahtava: Awesome Nails. Kerron kaikista kolmesta kunhan lukemiseni edistyy.

Artsy Nails, eli helpot taidekynnet olivat taas mielessä kun kuparia, aprikoosia ja hopeahippulakkaa kynsilleni sivelin. Kuultovalkoisen lakan päälle noin vain hujautuksia kynnen kärjestä kohti kynnen juurta. Pilkkukoristeet tein valkoisella ja sinetiksi kerros kirkasta päällyslakkaa ( aikaisemmat versioni Artsyistä esim. täällä KLIK ja KLIK )

Lopuksi kynsikaverikuva :-) Kiitos mukavasta seurasta ja terkkuja Waisting Lifestylen sekä Better Nail Dayn ihastuttavat Ladyt:

Olisiko muuten toiveita / ideoita värien tai lakkaustyylien suhteen?


Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

6 kommenttia:

 1. Mä haluaisin nähdä mustan ja metallin yhdistelmää sun kynsissä :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiva kynnet ja ihana oli treffata eilen :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Puhelimella napsin, mutta yritän löytää kuvakulmia ja mahdollisuuksien mukaan kiinnittää huomiota myös taustaan sekä valoon.

   Poista