4.10.2017

Viehättävä Vintage Rose ja kauneuskiinnostuneet yllärisamikset

IsaDoran Autumn Legends -syyskokoelmassa on viehättävä malvan sävy nimeltään Vintage Rose. Tässä mallikkaasti levittyvässä, kestävässä ja nopsasti kuivuvassa kynsilakassa on kevyesti helmiäishohtoa ja ripaus vanhan ajan tunnelmaa. Suloinen sävy tuntui heti omalta.



Vintage Rose -lakka nro 560 ja Lip Desire Sculpting Lipstick nro 73*

Kynsilakan pariksi löytyy Vintage Rose -sävyssä IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick -kynä. Huulia hoitava, täyteläistävä, tuoksuton ja mukavan tuntuinen. Kynä on kevyt meikkipussissa ja pidän myös tuosta muotoillusta kärjestä. Viime aikoina olen kummallisesti intoutunut lilaan, mutta ehdottomasti tällaisella nätillä maltillisellakin sävyllä on paikkansa.

Hauska yhteensattuma oli huomata kauneusbloggaajakollegallani Salkalla tismalleen samaa lakkaa kynsillään. Tässä siis kynsikaverit ja samikset :-) Terkkuja Salkalle!



Lue IsaDoran syksymeikkikokoelmasta KLIK

 * kynsilakka ja huulipuna lehdistönäytteitä

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

6 kommenttia:

  1. Todella kaunis sävy tuo Vintage rose, siinä tosiaan on jotain tuttua ja kaunista.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!tosi nätti kynsilakka

    VastaaPoista
  3. Oli hauska huomata sama kynsilakka kollegan kynsiltä :) Mä tykkäsin tosi paljon Isadoran kausikokoelman kynsilakoista, tämä sävy ei tosin heti alkuun sytyttänyt mutta kun sitä muutaman kerran kytti, niin juuri se nousikin suosikikseni :)

    Ihanaa torstaita <3!

    VastaaPoista