10.10.2017

Taivaanrantaa ja merta - pienet lomaterveiset

Terveiset syyslomalta - tai oikeastaan kesäloman viimeiseltä viikolta Kreetalta. Pikkuisen myöhäiseksi jäi ajankohta ja ripaus syksyn tuntua ilmassa olikin jo tällä yleensä niin aurinkoisella Kreikan saarella. Kolmena päivänä sadetta, mutta kaunista ja mukavaa siellä silti.
Sadepäivän kuvia.

Kreikan ihanuuksiin kuuluu auringon, meren ja maisemien lisäksi tietenkin herkullinen ruoka. Kuvassa taverna Drosian kanaa, oi oi miten hyvää!

Aurinkoa saatiin myös ja lämpötila huiteli lähes kolmeakymmentä. Ystävien kanssa piipahdettiin drinksuilla pikkuisessa rantakahvilassa.

Rantakadun hulinat eivät ole juttuni, mutta meri ja maisemat kyllä. Tätä kauneutta voisin katsella ja aaltojen rauhoittavaa ääntä kuunnella vaikka kuinka pitkään. Ihana Kreikka <3!

Onko sinulla syyslomasuunnitelmia?

10 kommenttia:

 1. Meillä syyslomasta (siis miehen kesälomasta) aikaa reilu viikko ja aurinko ja lämpö on vain muisto enää, onneksi ihana sellainen. Voisin niin elää 12 kk auringon alla. Ja meri, sitä voisi katsella loputtomiin <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Kreikkaan haluaisin itsekin, mutta tämä loma-aika ollaan vaan töissä!

  VastaaPoista
 3. Käytiin syyskuun loppupuolella Portugalissa, vähän siellä sun täällä, sekä Faron seudulla että Lissabonissa ja Cascaissa. Viime vuonna oltiin lokakuussa Barcelonassa. Tykkään silti eniten Kreikasta ja kreikkalainen ruoka, ahh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omista Portugalin ja Barcelonan reissuistani on jo tosi tosi kauan - liiankin. Jotenkin vain Kreikkaan on niin helppo mennä ja saarissa riittää tutkimista.

   Poista
 4. Kreikkalaista ruokaa on kyllä vaikea pistää paremmaksi, mulle uppoaa aivan kaikki! :p

  VastaaPoista
 5. Lämpimään olisi ihana päästä, mutta luvassa on "vain"pitkä viikonloppu Prahassa marraskuun puolivälissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein kivalta Praha - ja arvaas, minulla vielä kokematta.

   Poista