31.10.2017

Halloweenia ja rohkeasti tummaa punaista

Halloween tai lähestyvä talvi lienee saanut minut innostumaan tummasta punaisesta. Ko väriä on viime aikoina ollut asusteissani, kynsilläni ja myös huulipunasävyissä. Huulipunana tumman tumma punainen on tietenkin rohkea valinta ja vaatii tarkan rajauksen ( ja minun tapauksessani myös huulipunan pohjustuksen ), mutta on kepeiden värien jälkeen tervetullutta vaihtelua.


Kynsillä Avon Nailwear Pro+ sävy Garnet 2* kerrosta ja koristeena IsaDora Holographic Nails -glitterlakkaa sävy Diamond Rocks nro 879*.


Nämä kaksi rohkeata huulipunaväriä ovat arkistoistani, vasemmalla vanha ostokseni Nivea Bedtime Plum nro 86 ja oikealla näytteenä saatu Clarins Joli Rouge nro 744*. Kieltämättä tymäkät värit, mutta näitä käyttäessäni olen tasapainottanut lookia keveämmällä silmämeikillä. Vanha sääntöni kun kuuluu että painopiste on joko silmämeikissä tai huulipunassa - ei molemmissa.


Oletko sinä innostunut tummemmista väreistä huulipunissa ja/tai kynsilakoissa? Ja  jos, niin oletko löytänyt aarteita  - suositukset kun kiinnostavat minua aina :-)

*kynsilakat ja toinen huulipunista lehdistönäytteitä

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

8 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti tummista sävyistä huulissa. Varpaankin kynnet on aina punaiset. Sinulla on kyllä upeat kynnet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kehuista - ilahduttaa mieltä! Punaiset varmaankynnet ovat varmasti aina kivat. Aurinkoista päivää sinulle Outi!

      Poista
  2. Talvella kallistun itsekin enemmän tummien sävyjen kannalle, vaikka muutoin olen fuksia-/pinkki-ihminen;)
    Upeat kynnet:)

    VastaaPoista
  3. Toi Avonin lakka on niin nätti. :) Itse tykkään varsinkin kynsissä tummista sävyistä ympäri vuoden, huulia vaihtelen enemmän, kesällä raikkaampaa ja nyt syksyllä tummempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummat lakat ja punat näyttäviä mutta vaativat molemmat tarkkuutta. Terkkuja!

      Poista
  4. Hyvä sääntö sulla!kyllä sun kynnet on aivan mahtavat🌼Mä en oikein osaa tummia sävyjä pitää huulissa mutta kirkkaanpunaista kylläkin..vaaleat helmiäissävyt on niitä tavallisimpia. Kiva blogi sulla!Mukavaa marraskuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilahduttavasta palautteesta ja hyvää viikonloppua!

      Poista