28.9.2017

Messulöytöjä, pehmeitä ihastuksia ja tarjous


Vaatteissa, asusteissa, kengissä ja sisustuksessa olen luonnonmateriaalien ystävä. Villaa, puuvillaa, pellavaa, silkkiä, nahkaa... Helsingin Kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa huomioni kiinnittyi Noon knit -osastoon.

Kotkasta ovat kotoisin nämä ihanat villatuotteet, ja "Rakkaudesta neuleisiin" on Noon knit -yrittäjä Outi Markkasen slogan.


Konstailemattomat puuhyllyt sopivat käsityöläis-teemaan, muutenkin tuotteiden esillepano ja ystävällinen vastaanotto ansaitsee kiitokset. Väriä, materiaalin tuntua ja mallinukkien päällä inspiroivia asuvinkkejä. Peilissä muuten itse Outi :-)Niinhän siinä sitten kävi että oli ryhdyttävä ostoksille. Pitkään pähkäilin houkuttelevan syvän lilan ja harmaan välillä - lopulta käytännöllisyys vei voiton. Harmaa poncho ja siihen myös kaulaan kiedottavaksi soveltuva Hubbu muuttivat vaatekaappiini. Käytännöllisyyttä edustaa harmaan monikäyttöisyys ja helppo yhdisteltävyys väreihin. Toivotaan että tämä 80% villaa 20% pu on toimiva kombo.

ps. Kiinnostavia villatuotteita löytyi myös messujen Storyteller-osastolta. Kulutusta kestävää merinovillaa ja made in Kurikka Finland. Hyviä värejä ja hauska idea tuo ponchon selkäpuolen pitsikoriste. Harmi vain että heidän osastonsa messuilla oli vaatimaton - tuotteet eivät päässeet esiin. Messuständiltä nappasin mukaani alla olevan tarjouslapun.


Noon knit KLIK
Storyteller KLIK

Oletko sinä löytänyt kestäviä ja siistinä pysyvästä ohuehkosta materiaalista olevia ponchoja / suuria huiveja? Tämä huivien/shaalien suurkuluttaja erittäin mielellään ottaa vinkkejä vastaan :-)

8 kommenttia:

 1. Kaunis osasto ja onpas siellä herkullisia värejä esillä! Nyt kuule harmittaa vielä enemmän etten tuonne ehtinyt. Olen Stockalta löytänyt hyviä huiveja. Ja totta kai Balmuir :) Mukavaa loppuviikkoa Funky&Fifty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmuirilla on kyllä upeita juttuja💙. Terkkuja!

   Poista
 2. Upealta näyttää kaikki. Harmaan ponchon valitsisin minäkin.
  Ihanaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkäsin näistä heti. Harmaa ehkä vähän mielikuvitukseton valinta, mutta niin vain kävi ;-) Kivaa päivää sinulle Outi!

   Poista
 3. Mä oatin juuri Lidlistä..:) :) :) Heidi Klum mustan ponchon 19.90 e..ihana on! Upealta näyttää kuvasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja terkut toiselta ponchofanilta 😁!

   Poista
 4. Kivoja juttuja löysit messuilta. Rentouttavaa sunnuntai iltaa !

  VastaaPoista