14.9.2017

Habitareterveisiä osa 1 ja Aasian ihme MUJI

Yksi syksyn kohokohdista Habitare, eli huonekalut, sisustus ja design -messut avautuivat eilen Helsingin Messukeskuksessa. Heti tuntui että tänä vuonna on erityisen paljon katsottavaa; mm. kohuttu Muji Pop Up- shop, Anno-sisustusmerkin uudelleenlanseeraus, Stockmann Casa, viime vuooden suosikkiosastoni Signals ja paljon paljon muuta.

Tässä messutunnelmia tuoreeltaan:



Jostain syystä katseeni bongasi kovasti samettia ja upeita syviä jalokivimäisiä sävyjä: metsänvihreää, tumman sinistä ja viininpunaista.


Metsäistä tunnelmaa oli myös Miikon viehättävällä osastolla.




Innovatiivinen ja kaunis löytö oli Heikki Viinikaisen Nuutajärvelle suunnittelema Babuska-lasisto. Maatuska-nuken muotoinen Babuska on kuuden lasin pinoutuva lasisto jossa kolmea kokoa: iso 40 cl, keski 20 cl ja pieni 10 cl. Vihreänä tai harmaana Babuska minusta erittäin kaunis ja erinomainen lahja-ideana myös.


 Lumin osastolla Yötön Yö -tuootteet kiinnittivät huomioni.

Lopuksi tällaisen kosmetiikkainnostuneen naisen kurkistus Aasian Ikeaksi kutsutun, kovasti kohua herättäneen MUJIn Pop Up -osastolle ( iso kuhina & kassajono siellä heti aamusta ):

MUJIn osastolla odotin näkeväni pelkistetyn tyylikkäitä astioita, keittiöjuttuja, toimistotarvikkeita, sisustus- ja siivoustuotteita yms. Olihan niitä - mutta lisäksi yllättäen löytyi varsin kiinnostavia kaunedenhoitoon liittyvää, katsopa näitä:


Habitare jatkuu 17.9.2017 asti ja MUJI löytyy osastolta 6p48. Ajattelitko lähteä messuilemaan?

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

9 kommenttia:

  1. Ihania noi eläinaiheiset lasinaluset. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo vihreä samettisohva!
    Mukavaa torstaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samettihimo iski minullekin, onneksi kaapista taitaa muutama tumma tyynynpäälinen löytyä. Vihreä on tosiaan ihana.

      Poista
  3. Ihan mieletön, miten eri juttuja sä bongasit! Olipa kiva päästä katsomaan myös sun silmin Habitarea.
    Oli myös ihana tavata eilen livenä! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan samat mietteet täällä! 🌿💚

      Poista
  4. Ihania kuvia ja mielenkiintoisia erilaisia aiheita olet messuilta bongannut. Tuo Babuska -sarja näyttää mainiolta. Ja tuo Anno-sarjan uudelleenlanseeraus on kiinnostava. Nyt Habitare meni kohdallani ohi, mutta ehkä ensi vuonna...
    Kaunista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula! Hauskaa tosiaan postauksista nähdä miten erilaisiin asioihin ihmiset messuilla kiinnittävät huomionsa. Kaipa sitä messuilla kulkee tietyn väriset lasit silmillään, eli jos vaikkapa on aikeissa hankkia sohvan - näkee erityisen paljon sohvia. Minä puolestani löydän kosmetiikkajuttuja jopa Habitaresta ;-))

      Poista
  5. Mujin osastolla oli hirveä kuhina ammattilaispäivänä :) Ajattelin ostaa lentolaukuun mutta en jaksanut jonottaa... Annon uudelleenlanseeraus oli superihana juttu! Upean tyylikkäitä tuotteita ja osasto itsessään namu. Harmi kun ei nähty Habitaressa.... ♥

    VastaaPoista