29.8.2017

Pinkkiä, punaista ja krominkiiltoa - aikuinen nainen rentoutuu ja hutiloi


Kynsien hoitaminen on rentouttavaa ja kuuluu usein sunnuntai-iltaisiin puuhiini. Viilausta, rasvausta ja värien valintaa.Tässä muutamia viimeaikaisia lakkauksiani lyhennettyihin luomukynsiin:

Nimettömässä halpislakassa on pinkin sävy josta tykkään, raikas ja heleä. Pilkkukoristelut tein valkoisella Mavalalla, joka peittävyytensä ansiosta sopii hommaan hyvin. Koristelun kuivuttua viimeistely kerroksella kirkasta päällyslakkaa.


Punainen puolikuumanikyyri, tai oikeastaan vähän enemmän sellainen sydämen muotoon tehty puolikuu. Alessandron punaisen alla Pro White French -kuultovalkoinen lakka.
 
Kromi-lakkaus, jota myös peilikynsiksi kutsutaan, on tehty IsaDoran kromipuuterilla. Värilakkana kromin alla on minttu, joka antaa lakkaukselle vihertävän sävyn. Yllättävän helposta kromilakkauksesta enemmän aikaisemmissa postauksissani täällä ja täällä.

Lopuksi vielä kynsikaverikuva - voi miten upeat kynnet Hanna!

Tarkkasilmäisille tiedoksi että joo, kromipuuteria käytettäessä kannattaa näköjään olla huolellinen päällyslakan kanssa. Kiireessä huitaisin ko. erikoispäällyslakan huolimattomasti ja seuraavana päivänä vihreä kynsilakka iloisesti loisti päällyslakattomista kohdista ;-)

Joko sinä olet siirtynyt kesäsävyistä tummempiin syksylakkauksiin?

* Alessandro -ja IsaDora-lakat lehdistönäytteitä

12 kommenttia:

 1. Upeita sävyjä, varsinkin tuo kromi-minttu:) Olen kesäisin melkein täysin pinkki-fuksia -linjalla kynsissä, mutta syksyn tullen metallisävyt alkaa vetää puoleensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit ja fuksiat kuuluvat minunkin kesäväreihini ( myös huulipunissa ). Hopeat ovat ikisuosikkejani ja nyt olen katsellut myös muita metallivärejä vähän sillä silmällä.

   Poista
 2. Toi kromilakkaus vaan näyttää niin makeelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Tosiaan kiireessä laitoin päällyslakan huolimattomasti ja seur päivänä pohjaväri paljastui - miten noloa! No joo, ehkei niin vakavaa kuitenkaan. Hyvä oppi tuli kuitenkin: kromipuuteria käytettäessä kannattaa laittaa ko päällyslakka Huolellisesti.

   Poista
 3. Ihania kynsiä, nuo punaiset sydänkynnet ihastuttivat eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirkas punainen on klassikko ja puolikuujutut minusta kivoja myös.

   Poista
 4. Olen kerran nyt lakannut kynnet tummanpunaisella, olisiko se syysväri?
  Tykkään noista kromikynsistä, mutta ei ne pysy minun työssäni kynsissä.
  Ihanaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, perinteisesti kai ajatellaan tummempien sävyjen kuuluvan syksyyn / talveen - mutta säännöthän on tehty rikottaviksi ;-)

   No voih, kromit eivät pysyneet... Laitoithan ko. päällyslakan huolellisesti?

   Poista
 5. Oi miten ihana tuo punainen manikyyri! Olen punaisen kynsilakan suurkuluttaja, joten jos nämä nysät joskus tekee kasvuspurtin niin tota lakkausta pitää kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Salla! Puolikuumanikyyri sopii hyvin myös lyhyempiin kynsiin, ei kun kokeilemaan.

   Poista