9.2.2017

& Other Stories avautui Helsingissä - aikuinen nainen tutkimusmatkalla

& Other Stories on H&M:n omistama vuonna 2013 perustettu muotiketju, jonka ensimmäinen Suomen myymälä avautui viime perjantaina Galleria Esplanadissa Helsingissä. Kaunis, ilmava ja valoisa myymälä on kauppakeskuksen Alenksanterinkadun puolella, entisissä H&M:n tiloissa. Hulppeat 850 neliömetriä vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, asusteita ja kosmetiikkaa.


Avajaispäivänä piti heti piipahtaa "luksushenkkaa" katsomassa. Erityisesti minua kiinnostivat asusteet, kengät, laukut ja tietenkin -kosmetiikka!


Kynsilakoissa houkuttelevia ja trendikkäitä sävyjä, hinta 7e.
 
Huulipunista yksi näkyi olevan aivan erityisen suosittu; kirkas hitusen oranssiin taittava mattapuna, hinta 15e. Upea sävy!


Ilahduttava yllätys oli kosmetiikkaosaston iso posliiniallas ja tarjottimellinen hyväntuoksuisia kuorinta-aineita kokeiltavaksi. TRY ME -lappu houkutteli ja pakko olikin sitten kädenselkään kokeilla kuorintaa. Tosi kiva idea, tämä aikuinen nainen tykkää!




Ensivaikutelma & Other Storiesista varsin hyvä. Paljon kiinnostavia tuotteita, kaunis historiaa henkivä tila ja nätit ilmavan tyylikkäät esillepanot. Terkut myös kosmetiikkaosaston ystävälliselle myyjättärelle!

& Other Stories -sivuille KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

17 kommenttia:

  1. Kävin itsekin pikaisesti pyörähtämässä myymälässä. Tykkäsin raikkaasta ja tilavasta miljööstä, ja erityisesti kosmetiikkatuotteiden tyylikkäästä esillepanosta. Kaikki putelit olivat nätisti järjestyksessä ja testerit saatavilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin. Täytyy kyllä mennä tutkailemaan vielä paremmalla ajalla.

      Poista
  2. Aivan mahtava idea tuo try me -piste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Toivottavasti asiakkaat osaavat käyttäytyä siististi tuon kanssa.

      Poista
  3. Tonne on päästävä! Ihan huisaa, että pääsee testaamaan vaikka kuorintoja ja saa PESTÄ KÄDET sen jälkeen. Monesti jää testerit tutkimatta kaupoissa, kun ei halua alkaa etsiä sen jälkeen vessaa, että pääsisi käsipesulle.

    VastaaPoista
  4. Ihana paikka, oikea kosmetiikkataivas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmeosasto suht pieni, mutta nätisti laitettu ja mielenkiintoisia juttuja. Koruosastonkin voisi vielä käydä tutkimassa paremmin.

      Poista
  5. Täytyy yrittää ehtiä piipahtaa viikonlopun aikana tutustumassa liikkeeseen. Vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei iske kova tungos, hyvää perjantaita!

      Poista
  6. Tilasin pari vuotta sitten merkin kosmetiikkaa netistä, koska ne ovat niin ihanan tuoksuisia ja pakkaukset tyylikkäät. Ensi kerralla kun käyn Helsingissä, niin tiedän minne suunnata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kohta sitten hyvää viikonloppua!

      Poista
  7. Vitsit, tänään tuli pörrättyä keskustassa mutta UNOHDIN tän vallan :( No, ens kerralla sitten! Mulla on merkin poskipuna parin vuoden takaa ja olen tykännyt, hyvä pigmentti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla etten ole ainoa joka unohtelee asioita. Terkkuja!

      Poista
  8. Jaahas, en ollut kuullutkaan tallaisesta! Taytyypa tsekata seuraavan kerran kun eksyn joko Lontooseen tai Manchesteriin, tai ehka Helsinkiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korupuoli jäi itseäni vähän kaihertamaan - ensi kerralla täytyy kurkata ne paremmin.

      Poista