8.6.2015

Oranssi-pinkki-punainen vesiputous - Bright Waterfall-manicure on holographic grey

Aurinkoinen sää sai minut kaivamaan lakkalaatikosta valossa komeasti kimmeltävän holographic-harmaan, on se vain niin nätti! Päivä mentiin yksivärisillä ja seuraavana päivänä piirtelin kynsille hentoiset koristelut pinkillä, punaisella ja neon-oranssilla. Tällaista viirutyyliä kutsutaan maailmalla Waterfall-manikyyriksi, kuin vesiputousta - miksei ;-)


  • 1 kerros aluslakkaa
  • 2 kerrosta harmaata Kone Helsinki holographic -lakkaa
  • koistelut ohuen ohuin viiruin: punainen Mavala, pinkki Konad ja neon-oranssi. Kynnen juuressa vielä hopeiset koristepilkut, jotka nyt ajatellen olisi kyllä voinut jättää tekemättä...
  • 1 kerros OPI-päällyslakkaa

Luonnonvalossa tuo oranssi on supersuperkirkas - ihan kiva piristys ja hyvä tapa totutella oikeita neon-kynsiä varten. Kenties tämä aikuinen nainen tempaisee ja lakkaa sellaiset lähiaikoina ;-)?

ps. Nuo ohuet viirut tein kuvassa ylinnä näkyvän koristelakan siveltimellä aloittaen kynnen juuresta, ensin punaiset, sitten pinkit ja lopuksi neon-oranssit.

6 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9/6/15

    Upeat!!! en kyl tajuu noita sun kynsiä, miten voivat ola noin täydelliset... t. Tiina H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei täydelliset - mutta äidinperintönä sellaista kestävämpää kynsilaatua.

      Poista
  3. Upeat kynnet, kuten aina! Ihana väriyhdistelmä. :) Itse en ole jaksanut pitkään aikaan lakata kynsiä, mutta nyt ostin Englannista uuden Barry M:n lakan, joten täytyy ehkä yrittää ryhdistäytyä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna, kiva kuulla sinusta! Kynsien lakkaaminen on mukavaa puuhaa, suosittelen <3.

      Poista