11.6.2015

Tuoksua kotiin ja miksei myös työhuoneeseen

Kukat, vastaleikattu ruoho, ulkona kuivattu pyykki, parfyymit... ah! Olen tuoksufani ja siksi olikin mukavaa päästä tutustumaan CLEAN Home Fragrances* -diffuusoriin eli huonetuoksuun lasipullo & tikut -yhdistelmänä. 

Idea on sekä kaunis että yksinkertainen: tuoksuainetta sisältävään lasipulloon lisätään pakkauksen mukana tulevat tikut joita myöten tuoksu pikkuhiljaa erittyy ilmaan. Nuuh, ihanaa! Aika ajoin tikut käännetään toisin päin, jolloin tuoksu taas voimistuu.

Houkuttelevan kuuloisia tuoksuvaihtoehtoja on neljä:
 •  FRESH LAUNDRY
 •  WARM COTTON
 •  SKIN 
 •  RAIN

CLEAN Fresh Laundry - puhtaan pyykin tuoksu on raikas ja nostalginen.

CLEAN Warm Cotton - eli puuvilla, on kodikas ja rauhoittava tuoksu. Kuin lämpimän, juuri pyykinkuivaajasta tulleen pyyhkeen puhdas tuoksu ripauksella sitrusta.

CLEAN Skin - eli iho, vangitsee sen miltä lämmin, paljas iho parhaimmillaan tuoksuu. Saippuaisen kermainen, myskiltä vivahtava tuoksu.
 
CLEAN Rain tuoksuu raikkaalta sateelta. Lisänä häivähdyksiä narsissista, hunajamelonista, lumpeista ja hennosta myskistä.- Tämä oli minun valintani :-)
 
Lasipullo 148 ml 48e, myynti esim. Stockmann.Vähäeleinen pullo on tyylikäs ja raikasta tuoksua tulee tikkujen kautta juuri sopivasti. Tykästyin kovasti Rain-tuoksuun! Vielä kun saisi ostaa täyttöpakkauksia...
 
ps. CLEAN-sarjassa myös tuoksukynttilät, 212g 45e ja huone/liinavaatesuihkeet, 170 ml 36e.

* lehdistönäyte, PR sample

8 kommenttia:

 1. Tällainen täytyy kyllä hankkia! On muutenkin jo niin kauan pitänyt tutustua näihin Cleanin tuoksuihin. Nyt voisi olla sen aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kiva tämä, mieto hyvä tuoksu tervehtii kotiintulijaa.

   Poista
 2. Tuo saattaisi olla tällaisen tuoksuallergikon huonetuoksu - fresh laundry tai rain eivät voi ärsyttää kenenkään nenää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kannattaa kuitenkin varmaan edetä varoen ettei tule ongelmia l. oireita. Tietenkin tuoksun määrään voi vaikuttaa myös aloittamalla vain yhdellä tikulla.

   Poista
 3. Minulla on juuri tänään postaus tuosta Rain kynttilästä. Olisi kiva kyllä tuo huonetuoksu sen kamuksi:) Eikö ole ihanan raikas tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas ja ihanaa kun hyvä tuoksu tervehtii jo ovella .

   Poista
 4. Nämä on aivan ihania, mun valinta oli yllättäen Fresh Laundry. :)

  VastaaPoista