8.6.2015

Oranssi-pinkki-punainen vesiputous - Bright Waterfall-manicure on holographic grey

Aurinkoinen sää sai minut kaivamaan lakkalaatikosta valossa komeasti kimmeltävän holographic-harmaan, on se vain niin nätti! Päivä mentiin yksivärisillä ja seuraavana päivänä piirtelin kynsille hentoiset koristelut pinkillä, punaisella ja neon-oranssilla. Tällaista viirutyyliä kutsutaan maailmalla Waterfall-manikyyriksi, kuin vesiputousta - miksei ;-)


 • 1 kerros aluslakkaa
 • 2 kerrosta harmaata Kone Helsinki holographic -lakkaa
 • koistelut ohuen ohuin viiruin: punainen Mavala, pinkki Konad ja neon-oranssi. Kynnen juuressa vielä hopeiset koristepilkut, jotka nyt ajatellen olisi kyllä voinut jättää tekemättä...
 • 1 kerros OPI-päällyslakkaa

Luonnonvalossa tuo oranssi on supersuperkirkas - ihan kiva piristys ja hyvä tapa totutella oikeita neon-kynsiä varten. Kenties tämä aikuinen nainen tempaisee ja lakkaa sellaiset lähiaikoina ;-)?

ps. Nuo ohuet viirut tein kuvassa ylinnä näkyvän koristelakan siveltimellä aloittaen kynnen juuresta, ensin punaiset, sitten pinkit ja lopuksi neon-oranssit.

6 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/6/15

  Upeat!!! en kyl tajuu noita sun kynsiä, miten voivat ola noin täydelliset... t. Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei täydelliset - mutta äidinperintönä sellaista kestävämpää kynsilaatua.

   Poista
 3. Upeat kynnet, kuten aina! Ihana väriyhdistelmä. :) Itse en ole jaksanut pitkään aikaan lakata kynsiä, mutta nyt ostin Englannista uuden Barry M:n lakan, joten täytyy ehkä yrittää ryhdistäytyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna, kiva kuulla sinusta! Kynsien lakkaaminen on mukavaa puuhaa, suosittelen <3.

   Poista