13.5.2015

Leikkisä lakka laatikon uumenista - Return of Confettis

Kynsien lakkaaminen on lempipuuhaani ja pakko myöntää että hups....lakkojakin on kertynyt muutama. Taas tuli mielihalu nuden värisiin kynsiin. Yksivärisillä mentiin päivä ja seuraavana aloin kaipailla pientä koristelua. Katsaus lakkalaatikostooni.

Trendit vaihtuvat kynsilakoissakin rivakkaan tahtiin. Joskus käy niin, että jokin ihan kivakin juttu saattaa painua unohduksiin. Tässä yksi niistä, nimittäin mustia ja valkoisia hippusia sisältävä Confettis-lakka. Löytö lakkalaatikostoni uumenista :-) Hauska ja käypä -  vai sittenkin niin nähty ja ihan tylsä?


Kynsillä on Lumenen Gel Effect nuden päällä sipaisu L'Orealin Confettis -hippulakkaa ja hetken mielijohteesta myös muutama pilkku Sally Hansenin valkoisella Nail Art -koristelykynällä. Päälle kerros mukavan paksua Rimmelin 3D plumping -päällyslakkaa. Näillä lähtee aikuinen nainen Helatorstain viettoon. Toivotaan aurinkoa!


Vielä kysyisin suositustasi; mikä on nude lempilakkasi?

12 kommenttia:

 1. Näyttää erittäin kivalta! Nude lempilakka on hakusassa, juuri nyt on tehnyt sellaista mieli. Yhden kivan löysin Diorilta, mutta enää en kynsilakoista maksa Diorin hintoja (jostakin syystä lukiolaisena en muita käyttänytkään).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Diorin lakkahinnat kyllä aika tymäkät. Mukavaa perjantaita!

   Poista
 2. Öh, katselen tässä omia kynsiäni, kuinka osuikin tänään hyvin samantapainen lakkaus, vaihteeksi! Minusta näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 3. Tykkään näistä kovasti! Itellä oli vasta Confettis kynsillä.

  VastaaPoista
 4. Mun lempinude on hempeän pinkki OPI:n Bubble Bath. Tykkään kyllä näistä ruskeistakin nudeista, mutta ne eivät ole niin mua kuin pinkkiin vivahtavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä kurkata minkälaiselta Bubble Bath näyttää.

   Poista
 5. Tuo confettis hippulakka on mainio piristäjä ja antaa sopivasti hippuja . Mulla ei taida olla yhtään nudelakkaa itselläni , käytän enempi värillisiä . Mutta noinhan se näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudet ovatkin jännä ja mielipiteitä jakava juttu. Nuorena en ollenkaan tykännyt äitini ns ihonvärisestä Revlon-lakasta, hyih! Mutta nyt nudet ovat ihan lemppareitani, kunhan se täydellinen sävy vielä löytyisi.

   Poista
 6. Mitäs trendeistä kunhan näyttää hyvältä - nuo kynnet näyttää! Tosi kivat! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo, trendit tulevat & menevät...

   Poista