4.5.2015

Ilouutisia Rovaniemeltä: luonnonkosmetiikkasarja Arctic Arbutin


Ihanaa toukokuuta! Nyt on kerrottava kokeilussa jo jonkin aikaa minulla olleesta varsin kiinnostavasta kotimaisesta Arctic Arbutin -luonnonkosmetiikkasarjasta*.  Seerumi, kasvovoide, käsivoide ja syötävä kauneuskapseli  -tehoaineina pakurikääpää, sianpuolukkaa ja mustikkaa. Arctic Arbutin –tuotteet valmistetaan Rovaniemellä ja ne sisältävät puhtaita Lapin luomukeruualueilta poimittuja yrttejä.

Ylistetty ( ja kiistelty ) pakuri on tuttu minulle teenä. Loistava idea on hyödyntää korkean antiioksidanttitason sisältävää pakuria myös ihonhoitotuotteissa - tämä aikuinen nainen tykkää!Voiteet ja seerumi imeytyivät helposti ja vaikka hajusteettomia ovatkin, ne sisältävät loivan yrttisen tuoksun. Seerumin koostumus on kuin ohutta geeliä, käsivoide aivan ihana ja aineosana pakuri erittäin mielenkiintoinen. Suomalaisuudesta suuri plussa. Pakkausten konstailematon tyyli miellyttää, olen myös hygieenisten pumppupullojen ystävä. Käsivoide voisi tietenkin olla vähän suurempi, mutta tämä sujahtaa myös käsilaukkuversioksi.

Pikkuisen jäin miettimään sanavalintaa pakkausten päällä: "ikääntyvälle iholle" - iiks, kuulostaa jotenkin karmaisevalta! No joo, eihän tässä ihan tyttösiä tietenkään enää olla ... ;-)

Nieltävät kauneudenhoitovalmisteet ovat hitti maailmalla, mahtavaa että Actic Arbutin on mukana trendissä. Kauneuskapselit lupaavat suojata soluja ikääntymiseltä sekä vaikuttaa ihon, limakalvojen ja silmien hyvinvointiin. Puoli purkkia olen käyttänyt, mutta vaikutuksista on vielä hankala sanoa. Tehosteena olevat vitamiinit ovat hyvä lisä.

Detrian verkkokauppaan KLIK
Lue lisää superyrteistä KLIK

Arctic Arbutin -tuotteita myyvät myös Sokos, Stockmann, hyvin varustellut apteekit sekä luontaistuotekaupat.

ps. Helsingin Sanomien artikkeli pakurikäävästä KLIK

* tuotteet saatu testiin blogin kautta, PR samples

18 kommenttia:

 1. Anonyymi4/5/15

  Kotimainen luonnonkosmetiikka kuullostaa kyllä tosi hyvältä. Pitäisiköhän toivoa tuota seerumia äitienpäivälahjaksi itselle :-D
  t Leena T

  VastaaPoista
 2. En voi olla kommentoimatta, mutta ihanat kynnet! Olenko missannut noista kaunokaisista oman postauksensa? :)

  Tämä sarja on minulle tuntematon. Niin paljon kuin luonnonmukaisia tuotteita rakastankin ja Rovaniemellä asuu paljon sukua (haha), nämä pakkaukset eivät tällaista esteetikkoa oikein houkuttele. Olen myös samaa mieltä kanssasi siitä, että tuon "ikääntyvälle iholle" olisi voinut esim. mainita ainoastaan purkin takapuolella tai muotoilla toisin. Nyt se vähän pistää huonolla tavalla silmään tuossa edessä. Sisältö voi olla hyvää, mutta pakkauksella on niin suuri merkitys mun ostopäätökseen, että näihin varmasti jäisi tutustumatta. Jännä silti kuulla aina kaikenlaisesta uudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kynsikehuista! Omaan makuuni nuo olivat liian pitkät ja siksi jätin lakkaukset kuvaamatta.
   Olen myös kerran saanut kommentin jossa taidettiin puhua rumista kotkankynsistä...iiks.

   Esteetikon vikaa sinussa, pakko myöntä että sama juttu täällä. Pakkaukset ovat simppelit, mutta toimivat ja sisältö kyllä oikein hyvää.


   Poista
 3. Sanavalinta "ikääntyvälle iholle" on kyllä huono. Esim. aikuiselle iholle kuulostaa jo paljon paremmalta. On aina mukavaa kuulla uudesta suomalaisesta luonnonkosmetiikasta. Olen samaa mieltä Mian kanssa pakkauksista - niihin olisi voinut panostaa vähän enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Ninni. Jännää sinänsä miten tärkeitä nuo sanavalinnat ovat, olemmekohan liian herkkänahkaisia ;-)

   Poista
 4. Kuulostaapa hyvältä, varsinkin kotimaisuudesta plussaa. :)

  VastaaPoista
 5. Käytin yhden kesän Arbutin-seerumia aamuin illoin, mutta en huomannut suurempaa vaikutusta couperosaposkiin. Enemmän auttoi valoimpulssihoito -ja nyt olisi jo uuden sarjan aika, mutta en enää raski panostaa siihen. Silti uskon, että tälläkin sarjalla on paikkansa. Ja onhan tuo uusi pakkaus sentään paljon parempi kuin vanhat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoimpulssihoito kuulostaa kiinnostavalta, couperosataipumusta minullakin. Terkkuja!

   Poista
 6. Arbutin on vähän tuttu ennestään mutta ihan kiinostavalta tuntuu tämä Artic Arbutin noiden mustikoitten ja pakurikäävän ansiosta ainakin :)

  VastaaPoista
 7. Hetkonen, onkos tämä muuten se jo markkinoilla ollut sarja, joka on kokenut pakkausuudistuksen? Mutta kiinnostava tuotesarja, muistaakseni äitini on pigmenttiläiskiin tätä joskus käyttänyt. Tai ainakin jotain Arbutin-tuotetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, nyt kysyitkin vaikeita. Arbutin tosiaan nimenä tuttu, mutta käsittääkseni nämä Arctic Arbutinit uutta. Täytyykin kurkistaa asiaan...

   Poista
 8. Mielenkiintoiselta kuulostaa! Sulla on muuten ihanan tyylikäs ladylike -blogi, juuri meidän aikuisten naisten makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! Joskus meinaa uskonpuute iskeä kun omin avuin opettelen näitä juttuja - valoit minuun juuri uskoa <3

   Poista
 9. Mielenkiintoisia nämä kotimaiset tuotteet. Olen joskus maistanut pakuriteetä ja mun mielestäni se oli aika...no, erikoista :) Toimii varmaan paremmin tällaisissa tuotteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, eihän se pakuritee mikään gourmet-elämys ollut ...;-)

   Poista