21.4.2014

Sandaalikausi lähestyy - katse jalkoihin

Hello Ladies ( and Gents )!

Kovasti olen puhunut käsivoiteista ja kynsinauhaöljyistä - mutta eipäs unohdeta jalkoja. Sandaalikausi lähestyy ( no joo, jonkin verran aikaa siihen vielä ), joten muistakaahan hoitaa jalkojanne. Raspin käyttö minimiin ja rasvan käyttö maksimiin ;-)

Paha tapani oli ahkerasti raspata jalkapohjia suihkun yhteydessä, kunnes sain viisaamilta neuvot että liiallinen raspaus saa ihon ns. puolustuskannalle ja saattaa lisätä esim kantapäitten ihopaksuuntumia entisestään. Raspia / hohkakiveä siis maltilla ja rasvausta useasti.

Monesti aikuinen nainen turvautukin tähän hyväksi havaittuun kikkaan: suihkun jäljiltä kosteat jalat kuivataan huolellisesti ja rasvataan, odotellaan hetki, sitten vielä toinen rasvauskerta ja ohuet puuvillasukat päälle. Jalat kiittävät :-)


Kotimaiseen Herbina Fresh -sarjaan on tullut raikas, eukalyptukselta tuoksuva ja viilentävä jalkavoide. Mukavan paksu voide imeytyi hyvin ja jalat tuntuivat heti pehmeiltä sekä kosteutetuilta. Jää ehdottomasti käyttöön tämä.

Lähikuvassa Herbina Fresh -jalkavoiteen* sisällysluettelo.

 Aikaisemmassa postauksessani jalkahoito-resepti  KLIK

* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

6 kommenttia:

 1. Aloitettu on! Siis jalkojen keväthuolto. Ja tänään ja eilen jo paljailla säärillä sandaaleissa (kotipihalla tosin) harjoiteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! Ihana sää ja västäräkin sekä valkovuokkojakin tänään jo näin. Kohtako viiletetään jo paljain säärin :-)

   Poista
 2. Hohkakivi on ehdottomasti turvallisempi ja parempi jaloille kuin raspi :) Raspin käyttöä ei juurikaan suositella. Minä rasvailen jalkapohjani vuoden ympäri, muuten ne ovat niin kuivat korput, ettei mistään tulisi mitään :) Tosin myönnän, että varpaankynsiä en jaksa lakata talvisin (joskus tein senkin), kun ei niitä kukaan näe. Se on mulle kesän juttu :) Nythän voikin jo pikkuhiljaa alkaa miettimään varpaankynsille jotain piristävää kesäväriä!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio tuo hohkakivi vs raspi, kiitos! Olisinpa vain aina yhtä ahkera jalkojen rasvaamisessa kuin sinä...

   Vaaleanpunaista sokerilakkaa minulla sentään jo varpaankynsissä, kesämieltä luomassa :-)

   Poista
 3. Minun jalkapohjiini ei rasvaus auta, nyt on yli vuoden kokeiltu sitäkin pari kertaa päivässä ja silloin tällöin kuorintasukat jalkaan ja täyskuorinta. Kantapäät ovat silti ihan kamalan näköiset, eli höylää pitää käyttää.

  Kosmetologini suositteli Gehwol-merkkisiä jalkarasvoja ja niitä nyt onkin hankittu koko sarja :) Niiden lisäksi on kokoelma kaikenmerkkisiä tuotteita. Vähemmän toimivia mikään.

  Niin ja salisyylivaseliinia olen yrittänyt käyttää aina silloin tällöin + sukat yöksi jalkaan, mutta eipä sekään mikään ihmeaine ole. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Aika kattava repertoaari jo kokeiltu siis... Oleko yrittänyt / onko sinulle suositeltu pihkavoidetta?

   Poista