27. toukokuuta 2013

Snö of Sweden laatuongelmia?

Anteeksi, mutta nyt on luvassa valitusta tai ainakin marinaa. Olen alusta alkaen tykännyt Snö of Sweden -koruista, aikanaan niitä piti ihan laivoilta yms etsiskellä. Nyt lempparisettini metalliosat ovat pysyvästi muuttuneet kammottavan näköisiksi..nyyh.

Korvikset ovat ok, mutta kuten kuvasta näkyy kaulakorua ei voi enää pitää. Aika noloa että kuitenkin melko kalliiden korujen metallilaatat eivät kestä normaalikäyttöä - voisivat mielestäni olla hopeaa tai muuta värinsä säilyttävää. Harmitus.

Täytynee vähintäänkin purkaa nuo Snö-laatat pois ketjun välistä, tai pahimmillaan purkaa & koota koko kaulakoru uudelleen. Huhhuijaa, kova homma...aikuinen nainen huokaa...

Onko sinulla huonoja kokemuksia Snö of Sweden -koruista?

2 kommenttia:

  1. Valitettavasti on. Sain mieheltäni noin viisi vuotta sitten ihanan isoista helmistä tehdyn rannekorun. Parin vuoden päästä huomasin, että se laatta alkoi tummua ja nyt on tosi ruman näköinen. Tosi kurjaa kun muuten niin kaunis koru jää käyttämättä "kauneusvirheen" vuoksi.
    Kiitos muuten kivasta blogistasi. Olen vast'ikään alkanut seuraamaan sitä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa mukaan, hienoa kuulla että minulla sittenkin lukijoita :-)...joskus kun tuntuu vähän yksinäiseltä täällä.

    Harmittavaa tosiaan kun lempikoru ( varsinkin tuollainen lahjaksi saatu ) muuttuu käyttökelvottomaksi ja pakko on myöntää että Snö of Sweden -korusarja koki silmissäni aikamoisen kolauksen. Toivottavasti ovat parantaneet laatua.

    VastaaPoista