5.7.2019

Huulipunametsästystä ja Lumene tehtaanmyymälä

Kesällä huulipunani tapaavat olla suht vaaleita tai pinkkiin vivahtavia, syksyllä puolestaan miellyttävät luumun ja burgundin sävyt.

Paras lempikesäpunani on loppumaisillaan ja voi ei, vaikuttaa siltä että samanlaista ei enää löydy mistään. Kyseessä on Lumenen hennon vaaleanpunainen kynä hohdehippusilla. Kynä on ollut niin ahkerassa käytössä että tekstit ovat tyystin kadonneet, ei siis tietoa värinumerosta tai nimestä.

Toiveikkaana matkasin Lumenen tehtaanmyymälään Espoon Kauklahteen, jos vaikka kävisi tuuri. Kovasti oli huulipunia, mutta ei omaa suosikkiani tietenkään :-(

Tässä suosikkini. Kivan tuntuinen huulilla, väri heleä ja raikas. Jos näyttää tutulta ja tiedät nimen / värin, niin vinkit otetaan ilolla vastaan.


Tehtaanmyymälä on erittäin siisti ja valoisa, henkilökunta ystävällistä. Myynnissä on myös pikkuviallisia II-laadun tuotteita - mutta hinnat yleisesti ehkä hieman yläkanttiin. Kannattaa seurata somea ja tarttua tehtaanmyymälän ystävämyyntipäiviin tms muihin supertarjouksiin.Mielenkiintoinen pussitarjous kyllä houkutteli. Pussi oli ns Minigrip-mallia ja arvelisin kooksi 15 x 20cm.


Lumene tehtaanmyymälä löytyy osoitteesta:
Lasihytti 1 B, 02780 Espoo

6 kommenttia:

 1. Hei,
  minulla vastaava puna; Lumene Miracle Lip Sorbet - 16 villivadelmia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa ja kiitos paljon! Nyt helpompi jatkaa etsintää.

   Poista
 2. Tuonne kannattaa tosiaan suunnata silloin, kun myymälässä on joku x-prosenttia kaikista-tarjous, silloin ostokset ovat tosi edullisia. Kivaa viikonlonppua:)

  VastaaPoista
 3. Ystäväpäivänä tuolla sai viimeksi pussillisen meikkejä 10€, sellainen oli tietenkin pakko ostaa :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oioi, kympin pussi kuulostaa erityisen houkuttelevalta!

   Poista